The Ring Battles: Mr Cool vs Shazaam

Den battle som träder fram från skuggorna och släpps först från The Ring Battles senaste event på elements i Linköping, är även den som folk pratat om och sett fram emot mest: Mr Cool (The O-Zone Battles) möter Shazaam (Basementality Battles) på neutral mark. Och med tanke på den rivalitet som ligger i bakgrunden och pyr genom mängder av gliringar, och det faktum att det är en av Sveriges största internationella battlare som möter Sveriges kanske populäraste battlare, tillika att båda anses vara två av de bästa i Sverige, är det inte så värst konstigt att just den här battlen resulterade i ivrig väntan hos Sveriges battleintresserade som inte hade förmånen att se den på plats. Men nu är den alltså här. Två stora namn möts och förväntningarna är höga. Vem tar hem det? Se drabbningen här nedanför och ta reda på just det.

Glöm inte att gå in och skriv av dig i forumet, det är det värt!

Relaterade länkar:
http://www.theringbattles.com/

Forum: [Video Battle] The Ring Battles : Shazaam vs Mr Cool

Läs mer:

Kommentarer

   
2012-02-06 22:55
2 rundor in och tycker shazaam har tagit båda faktist, mrcool känns sjukt off.....



2012-02-06 23:21
Överfet battle! Tycker Shazaam tog alla 3 faktiskt och att säga att han tog den för att Cool chocka är helt fel enligt mig. Tycker Shazaam bevisar också att han är hur lätt som helst en av dom bästa när han förbereder sig så pass bra och har en riktigt anledning att battla motståndaren!

Mr Cool gjorde helt klart bra ifrån sig också men verkligen inte samma energi och text som Shazaam. Klockren vinst!

Och förresten, sug kuk Nickomack som sa nej till en 4 rond! Hade ju bara varit fett att se!
2012-02-06 23:23
Kollade precis klart.. Shazaam tog det enligt mig. Fattar inte varför publiken inte reagerade på många av Shaz rader medan garvade åt vissa meh rader av mr cool ???

Båda var bra, men tyckte Shazaam va bättre i alla aspekter.
2012-02-06 23:27
Hur fan kan alla tycka Shazaam tog det? han bara babblar om massa skit, han hade feta saker men inget speciellt.
Och klart Mr Cool e lite off när "basementality" tar med en massa folk som bara störar sig.

MR COOL, THE O-ZONE BATTLES!!!!
2012-02-06 23:30
Ni som skriver (ja elajt, jag menar dig hittills i denna tråd) vad ni tycker om battlen innan ni ens sett hela, yttra er inte innan ni sett klart den. Ni framstår som dumma, get a grip.

Och corephase, (shit, jag attackerar verkligen) det är väll klart att Shazaam skulle kunnat förlora om Cool skulle haft överfeta rader där han chokade?

Men även jag tycker att Shazaam tog det, men det var jävligt synd att Cool slipade, för jag är övertygad om att de rader han aldrig fick lägga skulle även de varit brutalt bra.

Väldigt tjock battle!
2012-02-06 23:33
Det är ju över efter Snookraden. 3-0.
Mvh
2012-02-06 23:34
Shazzam var så mycket mer närvarande och flowade sjukt snyggt, Cool stod och såg liten och skrämd ut.
Men vafan, kasta dig i väggen som en dartpil........vafan.
2012-02-06 23:34
Milk, jag såg den inte först på whoa så de behöver nog inte elajt gjort heller.
Jo men det jag menar är att jag tycker det är fel att skylla på de, alla Mr Cool fanboys kommer ju säga att Shazaam vann bara för att Mr Cool chocka annars hade cool vunnit! Förstår du?
2012-02-06 23:37
Hmm lite kluven... Shazaam visar ju klart att han är rent den bästa rapparen "fysiskt" men rad-mässigt tycker jag ändå att Cools punches sitter bättre... Och har en väldigt "humoristiskt pondus" i sättet han lägger sina rader som väldigt många svenska battlare misslyckas kapitalt med då de försöker...

Synd när Shazaam gör en sån jvla bra preformance, känns som känslorna och viljan tar över lite och kommer ivägen för finessen... Men just att han verkligen får rätt i att Cool verkligen stakar sig bidrar lite till att han känns just som den som levererar starkast...
2012-02-06 23:39
@Milk


Driver du eller?



Jag kommnterade inte hela battlen, jag la en väldigt simpel kommentar om att jag tyckte att shazaam tog de två första runderna. Seriöst fråga, trollar du mig eller är du så inkompetent på riktigt? Och jag sa inte vad jag tyckte om battlen som helhet, jag sa vad jag tyckte om de två första runderna.



Get a grip
2012-02-06 23:50
Grym battle!

Klar bästa jag sett från Shazaams håll, märks att han laddat inför denna. Bra delivery och många "poänger", men jag tycker att Mr Cool skriver många nivåer vassare och smartare.

Sånt väger över för mig så jag hade nog röstat Mr Cool, men domslutet känns inte orättvist!
2012-02-06 23:56
"Fyfan vad tråkigt att cool förlora? denna.. utan choken hade han krossat fettot
ActiVeQS 1 minut sedan"

Från youtube kommentarer.

Som sagt, säga så tycker jag är fel bara.
2012-02-07 0:03
Shazaam tog detta lätt! Vilken laddad jävla energibomb han släpper alltså.. Han hade dock lite fillers som jag störde mig på och tyckte drog ner helheten, men hans starka attityd slår igenom ändå alltså.

Cools fetaste rader var riktigt feta, men än en gång chokar han och hade mycket mer skit med sig också.

Denna match bevisar att allvar & attityd tar humor.
2012-02-07 0:06
att folk ens tvivlar på att shazaam inte tog den 3-0 är rent ut sagt löjligt. mr cool säger samma skit i varenda jävla battle, våldta barn, din flickvän, fula jävel och det är alltid dom raderna som får mest reaktioner! jag gillar mr cool men han borde steppat upp till det här battlet.
2012-02-07 0:12
Bästa battlen jag sett med Shazaam hittils, utan tvekan!

Håller ändå med Kalle Balik, tycker Mr Cool tog det trots att han chokade.

Skitfet battle, en av de fetaste svenska hittills tillsammans med R-Man vs Henry Bowers.
2012-02-07 0:17
mr cool var mycket bättre än jag förväntade mig efter vad man hört, och så farliga var ju choksen verkligen inte..

kanske bara är jag, men känns som att det är lite "orättvist" eller vad man ska kalla det, för vad man än dissar cool för och hur bra man än skriver/bygger upp det, så känns det som om det inte riktigt går 100% hem..

tror dock det beror på att shazaam faktiskt är en pinsammare kille, och ri-fa faktiskt är ett pinsammare crew än ris ENLIGT MIG.. och att mr cool/ris i princip byggt sin karriär på självdistans, eller genom att "dissa sig själv"..

det jag vill få sagt är att jag verkligen skulle vilja ge den till shazaam för flowet/set-upsen osv. men ger den ändå till cool för hans mycket enklare rader slår hårdare/är roligare just för att shaz/ri-fa är som dom är, vilket är lite synd..

bigups till båda dock, lätt top3 battles på svenska..
2012-02-07 0:19
corephase, det framgår rätt tydligt att elajt inte har sett den tidigare.
Men jag förstår vad du menar. De som skulle säga något liknande som att Shazaam enbart vann för att Cool chokade lyssnar nog inte ens på Shazaams ronder.

elajt,
jag kommenterade inte hela battlen



No shit?
Det jag menar är att jag sätter dig i samma puckofack som alla andra idioter som skriver "OH! EN NY BATTLE! GRYMT! JAG SKA SE DEN NU!"

Jävla attentionwhore-stil det där, enbart för att få skriva först i en tråd, eller vadå?
Vanligtvis hatar jag inte, men när idioter invaderar ämnen jag gillar så måste jag nog fan öppna käften.

Det är inte en battle som består av två ronder, det är tre ronder, och tråden görs för att visa samtliga, och inte bara två, så kommentera skiten i helhet eller lägg ner. Att du kommenterar två av tre ronder gör det knappast rättvist för de som battlar, eller?

Jag har grepp, har du?
2012-02-07 0:22
Mr Cool är typ som Zlatan. Otroligt duktig, men hans stil gör att många stör sig på honom. Antingen älskar man eller hatar honom, beroende på vilken smak man har. De som är insatta i "sporten" inser dock att han är en av de bästa ;)

Shazaam känns mer som typ Johan Elmander. Inte så värst talangfull, men jobbar alltid hårt och går in 100% i närkamperna. Kommer aldrig vinna guldbollen men har ändå rätt många fans.



2012-02-07 0:24
Jag trodde kommentarer var till för att skriva vad man tyckte, osv. Och med att säga att jag tycker shazaam tog det två första betyder det oftast att han vann hela battlen, känner inte att jag behöver kommentera den 3e ronden såhär i efterhand för den var ganska dålig tbh.


Jag vet fortfarande inte om du trollar eller inte, svårt att tänka mig att en person är sådär dum utan att vara det med flit.



Men vi kanske ska sluta smutsa ner den här tråden och ta det här snacket över lunarstorm/playahead eller facebook istället.
2012-02-07 0:31
Man ska inte hypa upp sig för mycket inför en battle visar det sig . . . Enorm besvikelse

Shazaam i 3, men fan va fult det är att håna någon som chokar.

Nej Nickomack vann.
2012-02-07 0:33
Milk, lägg ner, ärligt har du snetänt eller?

Till battlen, så förväntade jag mig mer. Jag tycker Cool är riktigt fet på sin stil, man skrattar åt hans skämt, kluriga rader osv. Shazaam har varit lite naaah på sistone men han visar här att han fortfarande är sjukt duktig. Han är också fet på sin stil, mer rader och "real talk" så att säga. Personligen tycker jag bars slår skämt varje dag, men förstår att det är många som tycker annorlunda. Det är väl fel att säga att det är lättare att tycka om stilen som Mr.Cool kör kanske, lockar fler liksom, men det känns som att många kanske inte riktigt uppskattar vissa av shazaams rader för vad dom är.

Mycket nonsens nu kanske men ärlig vinst, tråkigt som fan att cool chokade.
2012-02-07 0:42
Sveriges VIKTIGASTE battle hittills.

I en tid där hela svenska battlescenen blivit småputtrigt fredagsmysig och där de flesta rapparna bara vill stöka över sina ronder så de kan gå och dricka bärs tillsammans efteråt är det rejält uppfriskande att se en battle med lite NERV i. Äntligen en battle där deltagarna inte står och småfnissar och applåderar åt varandras rader utan där det faktiskt finns en gnutta allvar bakom orden.

Fatta mig rätt, ingen är gladare än jag om folk har det trevligt tillsammans men ur ett konsumentperspektiv är det PRECIS detta man vill åt. Den tydliga (och överlag patetiska) indelningen av battlefans i Shazaam/Basementality- resp. Mr Cool/O-Zone-sympatier fyller faktiskt en funktion i detta. Denna battle var exakt vad scenen behövde inför Vendetta.

Ett sjukt fett battle. Jag är snarare ett Mr Cool-fan än Shazaam-fan. Denna vann Shazaam.
2012-02-07 0:47
shazaam hade feta setups rakt igenom, men hur fan tänker han här:

jag gör det här för alla kvinnor du våldtagit på låtar
jag gör det här för alla kvinnor du våldtagit på riktigt
jag gör det hör för kidsen där hemma som stöder fullt ut
så ingen av dom växer upp och börjar köra som du
vad fan gör du

har jag dålig hörsel eller låter inte detta helt EXTREMT dåligt? rimmar ju skitkonstigt eller inte överhuvudtaget, inte alls som hans andra bars i battlen.. varför tar han ens med nåt sånt när han snackade om att han ville ha längre ronder för han hade så mycket att säga.. jag skriver fan bättre än detdär
2012-02-07 1:08
jag måste bara flika in såhär i spiknyktert tillstånd att jag håller med mitt smått mer berusade jag angående en övertidsrond, har inget sagts om en möjlig övertid så ska man fan inte ha en övertid, tänk er en rond med två nyligen färdigbattlade snubbar som står och försöker tvinga fram freestyledissar i ett rum fullt av exalterade och berusade människor, enbart över ljudet av pubilkens förväntansfulla hyperventilationer, en sådan situation går fanimig fetbort främst utav två anledningar, det är inte rättvist mot battlarna, och det löper en ofantligt stor risk att suga extremt och på så vis sänka helheten av en fet battle, vilket det är.


med det sagt, big up till båda två för en fet match och en given classic.
2012-02-07 1:11
Taztylicious skrev:
Mr Cool är typ som Zlatan. Otroligt duktig, men hans stil gör att många stör sig på honom. Antingen älskar man eller hatar honom, beroende på vilken smak man har. De som är insatta i "sporten" inser dock att han är en av de bästa ;)

Shazaam känns mer som typ Johan Elmander. Inte så värst talangfull, men jobbar alltid hårt och går in 100% i närkamperna. Kommer aldrig vinna guldbollen men har ändå rätt många fans.





enough said'
2012-02-07 1:23
Vilken fucking clown rayden145 är! kan han inte hålla käften stängd när någon battlar så ställ idioten längst bak!
2012-02-07 1:33

I en tid där hela svenska battlescenen blivit småputtrigt fredagsmysig och där de flesta rapparna bara vill stöka över sina ronder så de kan gå och dricka bärs tillsammans efteråt är det rejält uppfriskande att se en battle med lite NERV i. Äntligen en battle där deltagarna inte står och småfnissar och applåderar åt varandras rader utan där det faktiskt finns en gnutta allvar bakom orden.

Fatta mig rätt, ingen är gladare än jag om folk har det trevligt tillsammans men ur ett konsumentperspektiv är det PRECIS detta man vill åt. Den tydliga (och överlag patetiska) indelningen av battlefans i Shazaam/Basementality- resp. Mr Cool/O-Zone-sympatier fyller faktiskt en funktion i detta. Denna battle var exakt vad scenen behövde inför Vendetta.


Nickande smileye... Att se polare battla ger mig inte hälften så mkt...
2012-02-07 1:47
Sen va nog Shazaams rebuttlas i denna dom skönaste han lagt hehe
2012-02-07 2:16
mr cooool <3
2012-02-07 2:45
shazaam 3-0.

men förmodligen så kommer kommentarer här och på youtube bestå av idioter som har noll koll på battle och bara reagerar på "roliga" rader om att knulla ens fru/barn/mamma/whatever.

Shazaam var bättre på alla plan. Oavsett choke.
mfs
2012-02-07 9:52
Tråkigt att chokarna inte gjorde det till en helt fullvärdig match. Vilket i och för sig är en del av det hela. Men Shaz tog detta.
2012-02-07 10:06
Bara jag som tycker shazaam jävligt ofta nödrimmar sig genom jävligt många battles?
Han lägger upp en rad som inte betyder någonting för att få in en punchline. Som i denna där han säger typ "Jag är killen som rappar på balkongen" what the fuck? Har tänkt mycket på det när jag kollar på det, vet inte om det är något vedertaget som man brukar göra men känns fattigt IMO.

I denna tycker jag dessutom han kör en del jävligt konstiga rader, ätpinnar/svärdfiskar liksom? Kanske ett snyggt rim men annars fattar jag inte den raden överhuvudtaget.

I övrigt funderar jag lite mer generellt över hela den här real talkgrejen, att man ska kunna flyta och rappa över beats och freestylea.. känns lite bajsnödigt att hävda att en battle ska vara precis som de är i 8-mile...

Var full och trött när jag kollade denna så jag överlåter till andra som tydligen vet "hur man vinner en battle" att dömma denna.
2012-02-07 10:20
Lavetterar?...
Shazaam drar så många fillers att det gör ont i mitt björnhjärta. Mr Cool hade ju verkligen inte med sitt A-game, men lyricistiskt sett är han ju Tarzan som svingar sig i lianerna ovanför Shaz.. Känns som man borde sett den live då jag inte tror videoklippet gör Shaz energi rättvisa, men det är i mitt tycke inget man vinner battles på (enbart).

Kul att folk på YT hävdar att raden om Mr Cools bruds adamsäpple var kul för att det skulle betyda att hon är en karl, när kvinnor faktiskt också har adamsäpplen
2012-02-07 10:26
Choppa P22

Mmm Shazaam har mkt aim and miss rader, som alltid, men rap-mässigt (det här är ju en rapbattle) så vann han utan tvekan, det är ju ingen keystyle-tävling. Sen måste jag ge hans buttles i den här battlen en eloge igen ALLA var fan kvalitet "du har en tumör på kuken.." "...hade du haft mitt käkparti..." "..han står där o visar fuck you..."


Men Cool hade som vanligt sjuka vinklar och roliga rader. Kändes som han skulle plocka fram stilen han körde mot Nomad här och varvat med lite mer aggresivitet och haft den här mer laid back humoristiska mot Nomad istället... Känns ibland som Cools anti-attityd står i vägen lite för hans utveckling som rappare


2012-02-07 10:27
Choppa

Tror faktiskt jag sett nån musikvideo eller nåt nån gång där han faktiskt rappar på en balkong, kan va det han syftar på.
Annars håller jag med om att han nödrimmar mycket , inte så farligt i denna dock.


Shazaam vann rätt enkelt, gött att mr cool plockas ner på jorden lite, han är jävligt rolig och så men fy fan hans framträdanden är så långt ifrån cleana som det går. Stanna upp mellan varje rad och fnissa nervöst och klämma ur sig nåt , "fan va ful du är" har man tröttnat på. Ska han ligga kvar på topp behöver han steppa upp det som fan.
2012-02-07 10:34
Shazaam var bättre på alla plan. Oavsett choke.


Håller med totalt !

Jag vet inte om det är för att det var Basementality VS O-Zone, eller om shazaam och Mr.Cool verkligen hatar varandra, Men det kändes som att Shazaam verkligen gick in för denna battle, och enligt mig sparkade han ut cool med huvudet före, OAVSETT choke!

även om jag kanske inte är sveriges största fan av Mr.Cool så har han lagt mycket bra rader förut som fått mig att skratta, men i just denna battle tyckte iaf jag att han gick in med en "skitsamma vad jag lägger, jag är bäst ändå" attityd, och vi fick det riktigt bevisat att det krävs mer än så.

Shazaam är i toppen av svenska battle rappare, då kan man inte bara lägga knulla dina barn rader.


3-0 till shazaam.
2012-02-07 12:30
Tung battle. Shazaam tog den, man kan bara jobba utefter sina förutsättningar. Shazaams energi och förberedelse inför att möta en på pappret bättre motståndare var nyckeln till seger.
2012-02-07 12:41
Shazaam öppnade ganska starkt. Helt ok delivery, men generellt alldeles för mycket veka dissar utan substans. Bull av Shazaam att gå över tiden så pass mycket och fucking vekt av Matte att inte bryta! Första ronden var jämn. Andra tog Cool, tredje också. Totalt sett kom det många fler bra rader från Låset. Utan choke hade det dock sett snyggare ut. Totalt sett vann han enligt min mening.
2012-02-07 12:43
Oerhört svårbedömt då det är så olika stilar som möts. Jag har alltid hållit det "roligare" högre än det "hårda snacket".

Jag menar, jag vill skratta och ha kul när jag kollar på en battle, inte lyssna på någon som säger att han ska mörda någon, OM - man inte säger det med en humoristisk tvist.

Med detta inte sagt att jag ogillar det "hårda snacket", jag föredrar dock det i USA, jag vet inte, men det känns mer "real" på andra sidan Atlanten, hur konstigt det än må låta.

Jag ger Cool den här med 2-1. Det jag dock gillar extremt mycket med den här battlen är BT´s inlevelse och attityd, riktigt kul att se. Criticals början är också skojig... mer sånt!

Spakur och Balik som domare, LOL. Det bringade även detta skratt.

Bästa battlen på länge.
2012-02-07 13:53
btw, fan vilken mupp topic är
2012-02-07 14:06
Jag tyckte bara det verkade som att Mr Cool chokade med flit för att han insåg att han skulle förlora, och ville ha nåt att skylla på.
2012-02-07 14:18
btw, fan vilken mupp topic är

Vem är killen ens? Jag förstod inte shaz rad mer än att det var till killen som peka fuck you. Han fick vad han förtjänade dock
2012-02-07 14:42
Taztylicious skrev:
Mr Cool är typ som Zlatan. Otroligt duktig, men hans stil gör att många stör sig på honom. Antingen älskar man eller hatar honom, beroende på vilken smak man har. De som är insatta i "sporten" inser dock att han är en av de bästa ;)

Shazaam känns mer som typ Johan Elmander. Inte så värst talangfull, men jobbar alltid hårt och går in 100% i närkamperna. Kommer aldrig vinna guldbollen men har ändå rätt många fans.




haha så klockrent! går nog inte att göra en bättre beskrivning ^^

denna battlen är sjukt svår faktiskt att bestämma sig över vinnare, o de blir ännu jobbigare när man läser alla andras åsikter o synpunkter.
mr cool har helt klart dom bästa raderna imo, fetare vinklar osv.
shazaam har heltklart flowet här, men samtidigt lite nödrim där o var, och rader som makes no sence at all.
min första tanke va att cool förlora den, men att de hade kunnat se annorlunda ut om han inte chokat. men nu i efterhand vet ja inte längre, får nog se den fler ggr innan ja kan bestämma mig helt.

för övrigt tråkigt att cool kändes så opeppad på battlet, vilket jag inte förstår, han borde ju va riktigt taggad på att lägga just shazaam i en kista. men men..
2012-02-07 14:50
Shazaam är helt klart bättre på att flowa och har mycket
bättre delivery dock anser jag att hans "set ups" är väldigt
dåliga och simpla. MR Cool bygger upp sina rader bättre och lägger
sällan irrelevanta rader.

Shazaam lägger en hel den personliga rader som inte har
någon vidare slagkraf, dock är hans rimstruktur mycket fetare än
MR cools..

Shazaam tar denna pga att MR Cool chockar, tycker jag.
2012-02-07 15:23
Shazaam tar den helt klart. Jag tycker dessutom att det är Cool, om någon, snarare än Shazaam som nödrimmar i denna. No hatin though, jag brukar ofta tycka att Mr Cool vinner sina battles.
App
2012-02-07 15:33
mr cool tog första, "tron som dom tappat på dig" mot "svärdfiskar" liksom...
Shazaam edgade andra.
Har svårt att bestämma mig i tredje, visst tappar cool bort sig, men samtidigt hade han väldigt mycket bättre innehåll. Lite av en toss-up.

Iomed att jag inte kan bestämma sista, shazaam edgade andra och cool körde över första så antar jag att jag rent spontant ger honom vinsten.


2012-02-07 15:37
vad menar han med knullar med svärdfiskar? :S
2012-02-07 16:07
Du är inte kung bara för du satt dig på den tron som alla tappat på dig.

Fetaste raden i hela battlen av vad jag kommer ihåg sen jag såg den igår. Så äckligt fet.
2012-02-07 16:20
Cool tar det, han har betydligt mycket bättre material hela battlen igenom, känns som att Shazaam inte säger något relevant under hela battlen plus att han går över tiden varje rond som vanligt, ööööööööööööööööh.
2012-02-07 16:33
Är Topic han som de två gängen slåss om?
Mvh
2012-02-07 17:20
Vad menas med "Du är inte kung bara för du satt dig på den tron som alla tappat på dig"? Jag förstår inte vad som slår i den raden?

2012-02-07 17:46
Sätt battlen tre gånger nu och Mr Cool tar det textmässigt och Shazaam tar det inom flow m.m. Men ger det till Mr Cool då jag hellre vill höra en grym text än ett grymt flow med många irrelevanta rader..
2012-02-07 17:53
Vad är detta "flow" som folk pratar om? Så vitt jag kan höra så finns där inget beat att flyta över.
2012-02-07 17:54
Mvh skrev:
Vad menas med "Du är inte kung bara för du satt dig på den tron som alla tappat på dig"? Jag förstår inte vad som slår i den raden?


Tappat tron på honom. Tro som i tillit eller förtroende. En kung sitter på en tron.
2012-02-07 18:10


Ja nej man kan ju inte flowa om det inte finns något beat...
2012-02-07 18:15
Vad är detta "flow" som folk pratar om? Så vitt jag kan höra så finns där inget beat att flyta över.


Det borde vara straffbart att vara så korkad.
2012-02-07 18:15
S-oteric P25

Ett bra exempel där det blir en sån stil-clash som här är tex. Nils m Skills mot Rone...

I den har Rone bäst flow och delivery och går in galet men Nils känns mer on point osv...

Den är rätt lik den här matchen egentligen bara det att Nils M skills INTE chokear och kommer med galna flips och har övertaget i matchen.
App
2012-02-07 18:16
Hehe.

2012-02-07 18:19
Är ni seriösa med att sitta och försöka FÖRKLARA vad "flow" är? Hahahahahaha... jag dör.
2012-02-07 18:22
S-oteric P25

Nja jag känner inte dig och enligt många yt-användare så existerar inte flyt om det inte är på beat så man vet aldrig... Antar att du ville framhäva att flytet är totalt irrelevant här...?
2012-02-07 18:25
S-oteric

Det är ju du som framstår som korkad när du påstår att inte Shazaam visar flow-skills för att det inte finns något beat. Hans flow är sjukt bra på vissa partier i denna battle och han switchar mellan många olika flows också. Hur som...

Förstår inte alla som postar om att "mm shaz har bättre flow, delivery osv. men jag söker komik". Varför kollar ni då ens på rap-battles? Varför inte bara kolla in någon stand-up show istället? Utan att vara allt för konservativ så måste man väl ändå inse att rap-battles någonstans handlar om att kunna bemästra alla aspekterna av rap, inte bara ge vinsten till den som har fått publiken att skratta mest.
App
2012-02-07 18:26
Alltså, flow är som omslagspapper. Det är väl lite snyggare att få paketet inslaget, men det är bara småungar som hivar bort paketet för att leka med pappret det kom i.
2012-02-07 18:53
App

ehh, nej. Ett bra flow är grunden till en bra rappare...
App
2012-02-07 19:35
Vi pratar om battlerap. Men hade vi inte gjort det är ändå en rappare med bara "flow" helt jävla värdelös.
2012-02-07 20:05
Har inget emot Shazaam förutom hans förmåga att inte kunna prata riktigt men det som gör att jag personligen inte kan ta det som som sägs på allvar är: Att han betonar ord fel för att det skall rimma med nästkommande mening.

Tycker Mr Cool tog det för han bemästrar det svenska språket bättre.
2012-02-07 20:23
Addey skrev:

Förstår inte alla som postar om att "mm shaz har bättre flow, delivery osv. men jag söker komik". Varför kollar ni då ens på rap-battles? Varför inte bara kolla in någon stand-up show istället? Utan att vara allt för konservativ så måste man väl ändå inse att rap-battles någonstans handlar om att kunna bemästra alla aspekterna av rap, inte bara ge vinsten till den som har fått publiken att skratta mest.

på allvar? de är ni som e efterblivna som bara kallar cool för standup komiker, jag hade viljat se en standup komiker lägga så feta punches inlindad med rim osv. visst flowet är inte allt något man höjer på ögonenbrynen för, men punchen landar precis vart den ska. och den stilen verkar gå hem bäst eftersom de verkar va de mest populära som folk är ute efter i en battle.

jag diggar oxå battles som har bars bara, men då ska personerna i fråga kunna bemästra att lägga ifrån skämten o kunna leverera endast bars, vilket nästan ingen i sverige kan, utöver kanske Nomad. alla andra låter mest löjliga då jag inte kan ta deras lyrik på allvar om hur dom ska slakta ngn hit o dit, då ser ja de snacket hellre med en komisk utgångspunkt.

den absoluta favoriten imo är personer som hanterar bars och jokes i sina verser. åter igen som nomaden, men här kommer många fler in såsom bowers och även shazaam platsar in här ibland. mitt stora problem me shazaam nuförtiden är att han battlar vem som helst, bara han får synas (känns de som) vilket leder till kvantitet över kvalitet.
2012-02-07 21:08
N Jack: Lavetterar är en förortsböjning på lavett. Används flitigt i orten. Alltså, att lavettera nån är att ge någon en lavett.
npr
2012-02-07 21:14
shazaam tog det 3-0
2012-02-07 21:25
App skrev:
Alltså, flow är som omslagspapper. Det är väl lite snyggare att få paketet inslaget, men det är bara småungar som hivar bort paketet för att leka med pappret det kom i.
Rap är som ett paket. Utan omslagspapper är det bara en gåva.

Flow är mindre betydelsefullt i battlerap än i rap överlag, men det har ändå stor betydelse.
2012-02-07 22:11
Vem fan är CheddarCheese om det inte vore för flowet?
App
2012-02-07 22:34
jaojao; cheddar har en del väldigt bra rader och koncept.
2012-02-07 23:01
det har Shazaam också
2012-02-07 23:18
Har alltid tyckt att shazaam har varit den bättre i sina battles men just nu denna gången så var det Mr Cool.
Visst shaz hade nån bra rad (ex Mr cool - snook raden) men sen var det bara meningslöst.
Mr cool hade roliga rader som IMO var bättre än de shazaam la, om man bortser från Mr cools evigt tillbaka kommande rad: knulla småbarn.
Ni fattar vad jag menar..
Tog dock ett tag innan jag fattade "du är inte kung bara för att du.." raden.
- men den var awsome när paletten trillade ner.
(men ibland är det ju lite så det vet ni alla,lixom att huset lyser men ingen är hemma)

2-1 till Mr cool enligt mig.
2012-02-08 0:57
och det heter inte paletten, det heter polletten...


men allvarligt knullar med svärdfiskar? bara för det rimma på pullas med ätpinnar?
2012-02-08 1:48
Tycker som många andra, det är en _RAP_ battle, inte battle, inte komik, inte osvosv. det är klart att andra delar inom rap ska bedömas? Shazaam hade kanske inte roligast rader, men på andra delar vann han.
2012-02-08 3:23
mattheew skrev:
Tycker som många andra, det är en _RAP_ battle, inte battle, inte komik, inte osvosv. det är klart att andra delar inom rap ska bedömas? Shazaam hade kanske inte roligast rader, men på andra delar vann han.

saken är att de cool gör är att rappa, men inte samma flow som shazaam eller många andra kör med. saken är att shazaam i detta fallet flowar bättre, medans cool har bättre rader.

så man kan säga att shazaam döljer sina dåliga rader bättre än Cool pga flowet, medans cool förlorar en del av sitt flow för att kunna lägga hårdare punches.
rap måste inte alltid va i snabbare flow för att klassas som rap, de borde folk förstå kan man fan tycka.

okej att säga att shazaam har bättre flow, vilket han har, men att påstå att cool inte har ngt alls är efterblivet, de må va enformigt men ändå.
2012-02-08 5:31
Shit, intense! Antar att stämningen på plats var elektrisk. Gillar bägges energi och hur dom lägger tyngd i orden dom spottar. Jävligt synd att Cool chokade men all in all så måste jag säga att han tog den. Shazaam gjorde det bra men Mr Cool vann.
2012-02-08 9:52
saken är att de cool gör är att rappa, men inte samma flow som shazaam eller många andra kör med. saken är att shazaam i detta fallet flowar bättre, medans cool har bättre rader.

så man kan säga att shazaam döljer sina dåliga rader bättre än Cool pga flowet, medans cool förlorar en del av sitt flow för att kunna lägga hårdare punches.
rap måste inte alltid va i snabbare flow för att klassas som rap, de borde folk förstå kan man fan tycka.

okej att säga att shazaam har bättre flow, vilket han har, men att påstå att cool inte har ngt alls är efterblivet, de må va enformigt men ändå.


Det som är efterblivet är att det låter på dig som att det enda Shazaam har är flow.
Värdesätter du inte attityd, känsla och delivery i en battle också? För i denna battle känner man verkligen Shazaams hat mot RIS, han kör på med väldigt mycket relevant real talk, flippar mycket mot Cool och har sådan rå energi genom hela battlet. Dock en hel del fillers jag somsagt störde mig på, men det som var relevant slog där det skulle!

Cools fetaste rader är fetare än Shazaams, det är dom, men i denna battle är dom inte mångfaldiga... Och Cool's energi är långt ifrån vad man förväntade sig när han står upp mot en av de största i Ri-Fa crew.

Cool visade stundtals en fet aggresiv känsla som jag önskar han hade haft med sig under hela battlen, hade han haft det samt inte chokat och gått lika hårt som hans senaste battles så hade det nog sett VÄLDIGT annorlunda ut.

Men denna match visar ju uppenbarligen att Cool är väldigt överhypad. I mitt tycke iaf.
2012-02-08 10:18
Vänta nu, vart finner du alla dessa relevanta rader? Helt ärligt så hör jag bara massa tråkrader från Shazaam hela battlet igenom, bortsett från Snook-raden.
2012-02-08 10:52
Frey - men nånting säger mig att du hittar JÄTTEMYCKET relevanta rader från Cool's sida.. Allt är on-point va? Slå upp öronen och ta in materialet.
2012-02-08 11:02
Mmm att Mr Cool skulle ta livstid för att lägga han i en kista på riktigt är ungefär lika troligt som att han gick runt med en motorsåg i skolan... Sen Shazaam "praktiskt att ta livet (?) mm...

Ja nej det här lär väl gå fram o tillbaka ett tag på nätet tills det finns material till en b-uppsats varför antingen den ena eller andra skulle vunnit...

Jag tycker det är att Shazaam levererar den mest stabila insatsen overall helt enkelt även om Cool har bättre bars, men hade Shazaam inte lagt så sköna rebuttles vet jag inte om jag hade gett det till honom..
2012-02-08 11:50
Shiiiet, stör fittan ur mig på att det alltid ska bli nån "bars over bullshit"-bullshit av varje tråd.

Battle handlar om att stila på sin motståndare med sina skills men sen är det väl skitsamma hur man gör det. Sen är det ju skitsamma om man kör någon real talk grej som Thesaurus, komik som kid Twist, gangstashit som Arsonal eller rimrunkar om hur du ska döda folk som Dizaster.

De jag räknade upp är ju alla bra battle-rappare (vissa bättre/sämre än andra) men det är ju inte vilken stil de kör som gör dem bra - det är ju deras egna skills som gör det.

En annan grej är ju att ett framträdande måste vara trovärdigt och då är det ju inte så konstigt att Arsonal kör sin grej och Kid Twist kör sin. Hur hade det sett ut om den sistnämnda bara stod och snackade om att han skulla skjuta och folk och skicka sina hundar på dem?

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _

Över till battlen.

Mr Cool kör riktigt bra rader och lyckas som vanligt lägga fram det på ett väldigt individuellt och nyskapande sätt.
Det han dock failar på är att han inte har sin vanliga utstrålning och inlevelse.

Shazaam har många bra rim och riktigt schysst delivery och flyt.
Det jag tycker han failar på är att han har för många fillers och rader som är s.k. real talk men som saknar finess (om man jämför mede Mr Cool alltså).

Domslut: Hade jag bara sett videon hade jag röstat på Mr Cool trots chokes p.g.a. av överlägsenheten i raderna och att de kommit överens om 2 min ronder och domarna skulle räknat bort det Shazaam drog över. På plats var det dock jävligt jämt eftersom en chokarna drar ner Mr Cools redan "lågmälda" performance mycket mer än vad man ser på film samt att det då var mer tydligt att Shazaam hade bättre delivery och dunkade in raderna stenhårt.


Förstår både Kalle Balik och övriga domares motivering.
Bra jobbat av båda - övertid.
2012-02-08 11:52
Att Mr.Cool är off för att det är massa Basementality folk där, kolla bakom honom då.

Shazaam hade bättre flows, rimstruktur, fler punches och bra mycket mer attityd, känsla och är bra mycket mer av en entertainer vilket han bevisar här. Han har scenvana och publikkontakt. den bättre rapparen med eller utan beat.

Sen att folket på plats inte hänger med och uppskattar avancerade verser/rader & upplägg är en annan femma. Dessutom skylla på chokes? Det är nedskrivna rader, att kunna köra unlimited/komma ihåg sin text och leverera den säkert är en stor jävla del utav en battle. "han chokade, synd, annars hade han vunnit" - Ja, och? Han chokade, precis som förut, uppenbarligen kan killen inte hålla koll på sina verser - Nån är sämre på punchlines, någon annan på att leverera säkert, dessutom har Shazaam en hel del rader om att han levererar osäkert och har chokes - Vilket bara göra hans rader kraftigare med tanke på att det är precis vad som händer.

Det är ingen jävla bortförklaring när det kommer till battles och ingen jävla sympatiröst där heller. Det är som att säga "Jo, men han hade vart sveriges bästa liveartist om han kom ihåg sina låtar och inte spelade fel!" - So what? Så länge man glömmer bort sina låtar och spelar fel blir man ingen live artist och ingen skulle "Sympati-tycka-att-en-spelning-är-bra" där Jay-Z stod och slog sig i pannan och försökte komma ihåg verserna till 99 Problems medans beatet rullade vidare.

3-0, Shazaam - Bättre på allt.
2012-02-08 12:29
Frey

Menar du att Shaz inte la en enda rad förutom Snook raden som var relevant?

"förbereder hela din wacka grupp, för att ätas upp; riskokare"

"ris är ingenting utan en beef"

schemat om alla mr cools skivor som ingen fattade..

"du har en tumör på din kuk, den heter hyper"

"om de rader jag lagt är allt för komplicerade, var inte orolig du kommer ändå fatta att jag menar det för jag vet vilken sida av handen man lavetterar med"

etc etc
tMy
2012-02-08 14:02
Shazaam höjde hela battlen när han satt Topic på plats!
2012-02-08 14:04
Schri - Word, du sa det bättre än mig!

Håller dock inte med om att Shazaam är mer av en entertainer. Är det nån som är en entertainer då är det iaf Cool. Men i denna match så packade Shazaam med sig allt som Cool glömde. Därav den klara vinsten.
2012-02-08 14:10
Måste även flika in att alla ni som bitchar om att Shazaam lägger över tiden, han säger ju varför också.. Inte fan var det nån av er som gnällde såhär när Cool sket i vilket å bara gick över tiden när han mötte Crackson? Näe när Cool gjorde det så var det ju skitroligt =) Just sayin'....
2012-02-08 14:45
Har sett battlen 3 gånger nu, och alltså ärligt talat:

"Jag är killen som rappar på balkongen /
Du är han med regnbågsfärgade kalsonger"

Kan va den sämsta raden jag någonsin hört.

Ibland får jag nästan känslan av att Shazaam blir spökskriven av någon, och att det är hans "egna" rader som ploppar upp några gånger per battle då man bara rynkar pannan och undrar var "var fan kom den där ifrån"?



Ps: Jag anklagar inte Shazaam för att bli spökskriven haha, tycker bara det är skitkonstigt hur det kan komma så dåliga rader ur hans mun emellanåt. Blir förbryllad.
2012-02-08 15:13
Fbws P22

Om du syftar på mig så bitchar jag inte om att Shazaam drog över tiden utan säger bara att om man ska döma en match rättvist där den ena rapparen har förberett sig på att köra 2 och den andra redan från början har mer textmaterial ska man inte räkna med det. Så grejen var inte att Shazaam gjorde det (kommer man undan med att kicka lite extra gör man det väl liksom) utan att jag som domare försökt bortse från det.

Jag sa exakt samma sak om Mr Cool när han gjorde det mot Crackson - skillnaden var dock att det var en promo-match på ett Café - detta var en större och längre planerad match med lite bad blood i botten dessutom.

Get me?


Men nu vill jag inte vara en av dem som sitter och gnäller. det var en tung match och båda gjorde bra ifrån sig. Pzyklonen ut.
2012-02-08 15:25
fbws - Ursäkta om jag uttryckte mig luddigt. Jag menade att Shazaam är mer av en entertainer överlag och inte bara i den här battlen. Jag går hellre på en liveshow med honom och att i denna match var det Shazaam som underhöll och inte motparten.
2012-02-08 16:11
Fan alltså. Övertid hade varit så jävla fett å se alltså.

Shazaam va ju taggat på det där battlet till 100% vilket verkligen märktes. Cool kändes däremot inte lika laddad som vanligt. Tycker det är ett minus å gå över tiden sådär mycket dock, särskillt om man lägger en del fillers. Tycker cool överlag vinner textmässigt å shaz överlag vinner deliverymässigt, sen pendlar det lite emellan, diggar verkligen hur cool lägger en del grejer å shazaam kläcker ur sig feta grejer också.

Känns som det här battlet är ett tydligt bevis att det i slutändan handlar om smak, det hade kunnat gå åt vilket håll som helst, trots chokesen.
2012-02-08 16:19
om man kör någon real talk grej som Thesaurus


Ja för när man vill summera brukandet av "real talk" bars så använder man The Saurus...

"Real Talk" ser man uteslutande bara i battles där antingen personerna känner varandra enormt väl och matchas vs, eller i battles där personerna inte gillar varandra speciellt mycket.

Det var definitivt en sådan match, och när då ena snubben chokar vid fler än ett tillfälle så blir det rätt skrattretande när man börjar prata om "OT" el att ge den som chokar matchen.

Bådar gott detta med såna här domare för "vendetta" grejen, lär få kontroverserna i KOTD att likna ingenting.
2012-02-08 16:22
fbws

Jag "bitchar" om att Shazaam drar över tiden gång på gång. Klart som fan att i princip alla har dragit över tiden någon gång i någon battle, så ditt exempel med Mr.Cool mot Crackson gör det hela bara larvigt då det jag får känslan av att du anser att det är mer eller mindre rätt av Shazaam att köra på tills han inte pallar mer. Om båda håller sig till det som bestämts så blir det inget snack, simpelt.

Och jag har inte sagt något om att samtliga av Cools rader är on-point... Men däremot tycker jag att det är klasskillnad på materialet de levererar.

Addey, nej, jag tycker inte att de var de bästa raderna under battlen och vi verkar ha olika åsikter om vad som är relevant. Men av de som du punktade upp så gillade jag:

"ris är ingenting utan en beef"

"om de rader jag lagt är allt för komplicerade, var inte orolig du kommer ändå fatta att jag menar det för jag vet vilken sida av handen man lavetterar med"


Nu pallar jag ej sitta här och framstå som ett renodlat Cool-fan. Heppåre.





2012-02-08 16:27
brb2009 P33

Jag ska döma i Vendetta och kollar aldrig på utländska battles.


SpoilerNej det ska jag inte... men tror ändå jag hade kunnat
2012-02-08 16:38
brb2009 P33

Lite nyfiken... Om du verkligen blev tvingad att nämna en topp 5 på svenska scenen, vilka?
2012-02-08 16:47
tvingad


Ingen aning ärligt talat, finns många som är duktig på att skriva, men enormt få verkar haja att detta är en "performance" konstform, eller så har dom bara skittrista personligheter by default och då finns det inte så mycket att göra.

Henry har fattat det, även om hans karisma blir mer tydlig när han kör på engelska av någon anledning.

Cool är absolut duktig på att skriva (bättre än Shazaam) hans framtoning är dock enormt tråkig, och tycker inte liknelserna med ståupp komik är så orimliga faktiskt.

Spelar som ingen roll egentligen hur bra du skriver, om hela inramningen när du framträder är ett sömnpiller, plocka bort alkohol helt från dessa events och se hur publiken kommer reagera när många kör.
2012-02-08 16:56
brb2009 P33

Basementalitys events brukar va alkohol-fria...

Absolut det ligger nånting i det du säger men det här är ändå allsvenskan och inte la liga... Och det är verkligen en skitgrym grej...

Scennärvaron är Henrys absolut starkaste kort, han har en enorm pondus som blir extra tydligt tex mot R-man som jag rankar bland de högsta. MEN han har också stått regelbundet på scen, utan något beat att gömma sig bakom i många år, han har ett utseende som också lyfter hans närvaro, lite som en krigs-mask...

Ge den här skiten lite tid, tror en kid som tex Gustav Fasa kommer bli helt jävla galen, han är 15 och tycker redan man ser att det blir bättre från match
2012-02-08 17:06
Pziclone in!

BRB, din sällsynt pinsamma människa!
Jag bara satt och väntade på att du skulle hoppa in och skriva något skitnödigt.
Det går inte heller direkt att sammanfatta Dizasters stil med "rimrunka om att man ska döda någon" men alla fattar vad jag menade.

DU fattade också vad jag menade men kunde inte släppa ett tillfälle att med något fett krystat komma in och med YTTERLIGARE ett "Hej. Att åskåda battlerappare i USA/Canada (notra stavning) är mitt liv och genom att prata mycket om rappare som jag anser är bättre än de svenka rapparna får jag mig själv (och förhoppningsvis andra) att tycka att jag också är lite bättre."-inlägg.

OT-grejen är ett Spakurskämt som de flesta fattar så du behöver ju inte börja gråta.

Sen fattar jag inte vad du menar med domarna i denna match och domarna i Vendetta. Domarna till detta event (inte Vendetta) röstade ju för fan på Shazaam så vad fan är grejen?

Mer alkohol på eventsen!
BRB: Stäng din pinsamma käft!
2012-02-08 17:46
Bra battle som var värt väntan.

Shazaam vann alla 3 ronder enligt mitt tycke.
Inlevelse, energi, bra material och nice flow.
2012-02-08 17:50
Bra att du som vanligt håller dig saklig och faktiskt bemöter något i föregående inlägg, och inte bara rapar upp samma gamla i ny förpackning.

Nej, jag tror inte (insatt) folk tycker Diz är speciellt mycket "rimrunk", dom flesta förknippar nog The Saurus med just sådant eftersom hans stil "fostrade" mer eller mindre hela den yngre generationen som introducerades i mitten av 2000-talet.

Du kan i ditt nästa inlägg gärna igen påpeka hur mycket mer "liv" du har och att detta är något bara du dödar tid med när du är på "jobbet"

Vad är grejen liksom?, skäms du så oerhört över ditt medlemskap på en community att du känner dig tvingad att särskilja dig från "övriga" genom att dela in i någon slags egenpåhittad gradskala?

Vad säger du till dina vänner när dom frågar om vad du gör på fritiden, säger du att du sysslar med ämnesdebatt?

MEN han har också stått regelbundet på scen, utan något beat att gömma sig bakom i många år


Ett ord, FRESCO.





Han hade inte rappat över ett beat (någonsin), och knappt skrivit verser innan han började pyssla med battles. Skrivit lite bars mest på skoj.

Som sagt tror det har oerhört mycket mer att göra med personerna ifråga, (Simon Gärdenfors hade också massa karisma när han mötte Bowers)

2012-02-08 18:11
brb2009 P33

Nae, det där var droppen. Jag har sett att folk skapar grupper på facebook när de verkligen känner starkt för något. Så.. varför kan man inte göra samma sak här på Whoa?

Härmed startar jag gruppen "Håll käften, BRB".

Alla är välkomna att joina - skicka mig bara ett PM.

Regler: Varje gång BRB kommer in med ett "jag-är-inte-här-för-att-jag-tycker-det-är-kul-att-diskutera-battles-utan-vill-hellre-framhäva-mig-pga-min-låga-självkänsla-inlägg måste man själv droppa "Håll käften BRB" efteråt.

OBS! Gå inte med i gruppen om ni inte är hängivna - to the grave.
App
2012-02-08 18:22
Fresco har iofs vunnit freestylebattleturneringar på scen både 07 och 08 och anser själv att han började rappa på riktigt ungefär ett halvår innan hans första gt-battle om man ska vara petig.

2012-02-08 18:22
Även fast jag tycker att shazaam kan ta sig själv på för stort allvar så gläds jag åt hans SOLKLARA vinst här. Tyvärr har shaaz (som vanligt) allt för många dåliga rader som sänker helheten mycket, och hans beteende när mr.cool chockar är bara muppigt. Men hans delivery och freestyles är jääääävligt bra här.

Mr.cool kan rimma snyggt och vara rolig ibland. men ärligt talat, tycker folk att "knulla din mamma rader" fortfarande är roliga? Sätter jag på bäääättle så vill jag inte se en snubbe som står och drar skämt utan någon som faktiskt rappar.

2012-02-08 18:24
brb2009 P33

Det är inte så att jag förnekar "battletalang" och att vissa alltid kommer ha ett naturligt sätt att "ta rummet" men träning ger också färdighet, handlar inte bara om just vana på scen utan även (som jag antar är fallet med fresco) ett rikt socialt liv.

Jag har knappt sett battles med Fresco, vet inget om hans liv osv men jag tror inte han sitter själv hemma så mkt över huvudtaget utan latchar mkt med folk på studentpuben eller på skateboard-rampen eller vad nu är hans grej hehe. Om man interagerar med mkt folk så utvecklas ens "swag"(hatar ordet) osv i en "god cirkel" man ser vad som funkar, vad som går hem etc.

Sen kan vissa aldrig uppnå denna "karisma" men man kan bli fan så mkt bättre och man ser redan hur mkt många svenska battlare utvecklas... Blir lite smaksak också tycker Nils M skills engelska battles är mer spännande än Frescos : O

-PziClone-

hehe låt honom
2012-02-08 18:26
Grym battle!
Jag tycker det fetaste av allt är att det finns två klara läger med folk som antingen tycker Shazaam vann respektive att Mr Cool vann..

Det kommer skapa fler känsliga/spännande/uppmärksammade matchups framöver Där folk kommer ha mer hat mot den de battlar.. Jag tycker som någon nämnde i tråden tidigare; att det är sjukt b när man står och applåderar sin motståndares rader.. Mer hat!
Denna battle visade att det finns två ligor som har sjukt bra battlare och bra "fans, följe, support"


-PziClone-
Det finns en annan grupp också, håll käften båda två ingen bryr sig om ert tjaffs.
App
2012-02-08 18:34
VRGNHNS

fresco har varit topp i sin stat i pokemonkort och semi i landet på cs och quake, men jag antar att man får nån sorts färdighet av det också ^^
2012-02-08 18:36
App P22

Haha forell? Han va nog iaf klassens clown ;). Tror folk greppar va jag menar iaf hehe

2012-02-08 19:21
-PziClone-: Nej, du direkt var inte inräknad i "bitchningen".

Frey: "2 minuter + flips" var grejjen.. Det är bara en rond som Shazaam på riktigt går över tiden. Varför är det larvigt att jag tar upp när Cool drog över tiden? Även det är relevant nu ju... För ingen av er Cool-fans verkade ta illa upp då Cool gjorde det, men nu går det bra att gnälla när Shazaam gör det.

Det är väl liksom inte helt otippat att Shazaam under deras efterlängtade "dödsmatch" mot varandra gör exakt samma grej mot Cool, eller hur? ^^
2012-02-08 23:31
Vet inte om någon skrivit det tidigare, har inte riktigt tid att kolla igenom, men är det bara jag som tycker att det ser ut som att R-Man viskar något till Mr Cool när han chokar 6:50?
2012-02-08 23:46
Taggen85

HUR lyckas du få det där att se ut som en viskning?
2012-02-08 23:46
fresco har varit topp i sin stat i pokemonkort och semi i landet på cs och quake, men jag antar att man får nån sorts färdighet av det också


haha


Tycker Cool vann förövrigt. Han hade jävligt cleant skrivet Inga stora svackor förutom choksen. Shazaam hade ett ambitiöst upplägg och mycket energi, men jag har svårt att ha överseende med grejer som "Johan Glans toaslang". För vad är grejen med den egentligen? If it does not make sense - cut it out!
2012-02-08 23:53
fbws P22

Som Pziclone sa så var det ett promo-battle när Cool mötte Cracksson, men i detta fall så handlade det om att en av de skulle vinna och då får man ha lite regler.
Därför tycker jag också att det var bra att de inte hade OT, speciellt om arrangörerna inte sa i förväg till rapparna om att det kan bli OT.
2012-02-08 23:54
fbws

Jag vet att 2 minuter + flips var grejen. Precis som jag skrev tidigare idag så tycker jag verkligen inte att det är konstigt att man kör över tiden någon gång, det gör väl alla och det skiter jag fullständigt i, vem det än är. Däremot tycker jag att det är risigt av Shazaam att göra det om och om igen eftersom att det påverkar alla hans battle istället för att det blir ett undantag (ditt exempel: Mr.Cool vs Crackson). Fullt förståeligt att han är peppad och vill få med så många bars som möjligt i just denna battle, det är inte det jag gnäller över. Jag tror att du i grund och botten förstår vad jag menar.






2012-02-09 2:46
"Inga stora svackor förutom choksen"

Det där är som att säga att Hitler inte gjorde något elakt, förutom att kriga och skicka 6 miljoner till döden, och få det låta som han var en good guy.

För en gångs skull måste jag säga att jag håller med BRB i vad han säger tbh
2012-02-09 3:35
Inte för att vara off topic men:

Hitler var:
The bad guy= Dödade ett x antal människor (kanske nått djur hit och dit också?).
The ugly guy= Infoga bild här.
The good guy= Han dödade sig själv.



Trololololol
2012-02-09 9:16
Som Pziclone sa så var det ett promo-battle när Cool mötte Cracksson, men i detta fall så handlade det om att en av de skulle vinna och då får man ha lite regler.
Därför tycker jag också att det var bra att de inte hade OT, speciellt om arrangörerna inte sa i förväg till rapparna om att det kan bli OT.


Som domare förstår jag om man reagerar. Nu menade jag mer på alla Cool-fans som accepterar själva grejen när Cool gjorde det och tyckte det var skitkul, och troligtvis hade gjort det om han gjorde det i denna match också, men spyr galla och skriker för att Shazaam gör det här.

Frey: Nu sa du exakt samma sak som ditt förra inlägg nästan. Vi kommer nog ingen vart med varandra. Skitsamma, jag har nog ventilerat allt jag vill ha sagt om denna match hittills.

Big up för en fet battle

För en gångs skull måste jag säga att jag håller med BRB i vad han säger tbh

hahahahaha jag kände ungefär samma på ett chockerande sätt när jag läste vad han skrev.
2012-02-09 13:43
Det där är som att säga att Hitler inte gjorde något elakt, förutom att kriga och skicka 6 miljoner till döden, och få det låta som han var en good guy.


Japp, det där var en sjukt bra jämförelse. Det finns helt enkelt ingenting konstigt med den, ingenting med proportionerna mellan folkmord och att vara tyst i en rapbattle. Allt faller på plats nu.

Huvudet på spiken! Applåder!
2012-02-09 14:11
Grattis, trodde ingen skulle märka att jämförelsen var dragen lite extra långt för att visa hur dumt det var skrivet från början. Din mamma måste vara stolt över en sådan kvick och alert kille
2012-02-09 14:18
Grattis, trodde ingen skulle märka att jämförelsen var dragen lite extra långt för att visa hur dumt det var skrivet från början. Din mamma måste vara stolt över en sådan kvick och alert kille



hehe only on whoa.nu I fkin love it
2012-02-09 14:23
Scrolla genom lite snabbt så jag minns inte vem som skrev det... Men det är LÅNGT ifrån "de flesta" Basementality Battles som varit alkoholfria.. mindre än en 3:e del skulle jag tippa på.

Här får ni chansen att tycka till, vem tyckte ni vann?

http://basementalitybattles.com/?p=530
2012-02-09 14:27
Critical

Ah det va nog jag som skrev det, ber om ursäkt, men de senaste tre eventsen va väl utan bira?

Trollar Topic i Nickomack Acke vs O-hund Cool tråden eller trollar han på eventet? Gillar han "stå upp" eller "real rap"? Mystiken tätnar...
2012-02-09 14:39
VRGNHNS

Nej du behöver inte be om ursäkt :)

New blood eventet var åldersfritt, vårt 1 års jubileum också men inte Dizaster vs Henry bowers.. det kostar för mycket att hyra stora lokaler helt och hållet hela tiden (när ställena inte får barinkomster måste de få in pengar på hyra)..så pass centralt i Stockholm handlar det om rätt mycket pengar..men vi försöker få till det oftare då det är många som vill komma som är under 18.
App
2012-02-09 15:15
Critical förvånansvärd jämn poll måste jag säga, hade man aldrig trott efter feedbacken på battlen
2012-02-09 16:07
haha ajuste,
johan glans toaslang
.. nån som har nån förklaring?
2012-02-09 16:18
Det rimmade.
2012-02-09 17:20
är toaslang ens ett ord?
den, svärdfiskraden, och det där med rappa på balkongen och färgglada kalsonger är helt obegripliga grejer för mig.
2012-02-09 17:42
toa/toalettslang är ett ord ja, och antar att han menar att han är en sämre johan glans, om än på ett konstigt vis.

rappa på balkongen / färgglada kalsonger är inte så svår att förstå, han rappar på en balkong i en av hans musikvideor. men nej, inte heller världens bästa rad.


svärdfiskraden har jag ingen förklaring till.


kul för övrigt att alla stör sig på dessa rader, och struntar i de bättre:

mr.cool / snook och där shazaam nämner material från cool och avslutar med något i stil med "ingen fattar eftersom ingen lyssnar på din skit".


Eller att inte någon reagerar över att publiken är helt efterblivna:

Mr.cool: Choke

Mr.cool: Mer choke

Mr.cool: Din fule jävel..

Publiken: BWAHAHAHEHÄEHE

Mr.cool: Ännu mer choke
2012-02-09 17:43
Mr.cool: Hade jag haft ditt käkparti...
Mr.cool: Hade jag tänkt..
Mr.cool: Jävla skit..

Publiken: HAHAHHAHAHHAHAHAHAEÄHTLÖ
2012-02-09 18:38
svanspelle: Sjukt störande att folk ENBART drar upp shazaams absolut sämsta/mest irrelevanta rader och sedan avslutar med att ge vinsten till Cool, trots choke.

Undrar om folk ens lyssnat igenom Shazaams ronder eller bara bestämt sig i förväg att Cool vinner.
App
2012-02-09 19:56
Om spelar ett bra försvarsspel en hel fotbollsmatch men råkar göra ett självmål eller två, vad kommer folk att minnas? De rader som sticker ut mest från bt gör tyvärr inte det av bra anledningar, och om det är det som folk minns så är det såklart det folk kommer prata om.

Jag tyckte tex att snookraden var som dom säger "riktigt, riktigt bull" eftersom det är ett ASGAMMALT koncept som man fnissade lite åt för flera år sen och som jag hört massvis med folk dra, det slår inte hårt för en då.


och svanspelle, det där är torr jävla humor. Den raden skrattade jag åt hemma.


Kollar vi pollen på BASEMENTALITYBATTLES.com så är det framröstade resultatet just nu såhär för övrigt;

Mr Cool 50.99% (181 votes)
Vet inte 4.23% (15 votes)
Shazaam 44.79% (159 votes)
Total Votes: 355
2012-02-09 20:11
Hade ingen aning att där var en poll på denna. Kul att se att dom flesta tyckte att jag vann.
2012-02-09 20:23
Jag tyckte tex att snookraden var som dom säger "riktigt, riktigt bull" eftersom det är ett ASGAMMALT koncept som man fnissade lite åt för flera år sen och som jag hört massvis med folk dra, det slår inte hårt för en då.


Skillnaden var att den va kreativ, då spelar det ingen roll hur gammalt konceptet är.


Samma sak som att mr.cool hade några roliga rader om BTs vikt/käke (som också är "ASGAMMALT" koncept).


och svanspelle, det där är torr jävla humor. Den raden skrattade jag åt hemma.


Vad bra att du bekräftar att det finns idioter som finner det underhållande.
2012-02-09 20:56
Jag tror "The Situation" hade uppskattat en DirtyGorilla-spons mer än Mr. Cool...

Pollen svänger rätt fort...
2012-02-09 21:01
Mr Cool 61.53% (371 votes)

Vet inte 3.65% (22 votes)

Shazaam 34.83% (210 votes)


Total Votes: 603



I guess we have a winner!
2012-02-09 22:52
Jag la upp pollen idag så chilla lite haha.. säger inte att jag hoppas resultatet ändras, jag skiter i vilket, men jag har aldrig sett någon koras vinnare efter knappt 1 dag lol
2012-02-09 22:53
Du verkar bry dig väldigt mycket för att skita i vilket haha hihi lol
2012-02-09 23:25
Taztylicious
I guess we have a winner!


Det har vi haft sedan domarna dömde battlen, och det är Shazaam.

Mr Cool är en väldigt bra battlerappare, men att säga att han vinner den här går verkligen över mitt förstånd. Choke i två ronder och inte direkt något relevant att säga förutom i första ronden, jämfört med Shazaam som har bra delivery, energi och faktiskt har något att säga.
2012-02-09 23:43
Du verkar bry dig väldigt mycket för att skita i vilket haha hihi lol

- Word. HUEHUEHUE!


Mr Cool är en väldigt bra battlerappare, men att säga att han vinner den här går verkligen över mitt förstånd. Choke i två ronder och inte direkt något relevant att säga förutom i första ronden, jämfört med Shazaam som har bra delivery, energi och faktiskt har något att säga.


Ja Mr.Cool är en bra battlare och en av dom skönaste i sverige på battle. (IMO)
jag tycker att han sa ganska mycket endå i alla ronder fast han choka?
Och mycket som var askul ( beroende på vilken humor man har då förstås).
Sen är det faktiskt klockrent att alla "tar" dom grejer han gör som tex det med buktala,lavetta med knogen eller vad han nu sa. ( och JA jag vet att jag nog förmodligen till 100% stavade lavetta fel,om det ens är det han säger.lol.)
och ja, shaz har bra delivery men Cool gör på sitt sätt vilket är hans grej(Mr obvious man är.), om alla hade samma sorts delivery,flow,uppbyggnad etc så hade det ju blivit tråkigt i längden.
2012-02-09 23:54
vadå svärdfisk-raden är ju bara att shazaam härmar mr cool med sin ätpinnar-rad, vad är det som är svårt att förstå?
2012-02-09 23:58
Mr Cool 67.12% (541 votes)
Vet inte 3.23% (26 votes)
Shazaam 29.65% (239 votes)
2012-02-10 0:03
Haha när jag röstade tidigare idag ledde Shazaam med 20 % har jag för mig...

saxat från RiS facebooksida:
"Rappare i Samverkan
Nu kan ni rösta på vem ni tyckte vann mellan Mr Cool och Shazaam! Klicka på länken bara.
För 3 timmar sedan"

Dvs. mr cool fans hade röstade redan innan de såg battlen

2012-02-10 0:10
jaojao_ P22

När den lades upp på Ris Facebook-sida ledde jag redan. Varför ljuger du?
2012-02-10 0:10
Betyder John torska och nån man skiter i på engelska? Nått jag inte hängde med på där... Cool tog andra men... Shazaams helhetsnivå och buttles ger honom de andra enligt mig...
2012-02-10 0:19
VRGNHNS

John, slang for a person who goes to prostitutes
John, slang for toilet

Så jag menar:

John som i toalett på engelska -john är något man skiter i på engelska- John som i shazaam skiter man i på engelska - som i när Shazaam kör på engelska skiter man i honom.

"ironiskt att du heter john för på engelska är du ngt alla skiter i"

John som i slang för någon som köper prostituerade på engelska - motsvarande ord på svenska är "torsk", torsk är också ett annat ord för förlust.

"Det är därför du torskar varje battle med din konstiga svengelska
Så det är ironiskt att du heter john för det är en synonym till - torskar på engelska"

så "att torskar på engelska" som i "shazam förlorar när han kör på engelska"

2012-02-10 0:21
Men jag tycker "rappar på balkonger" är fetare. :)
2012-02-10 0:24
Mr.Cool

Haha ok, den gick över mitt huvud, är det brittisk engelska eller allmänt vedertaget?

Ja nej den går inte upp mot svärdfiskarna ;)... Nu är det ju inte lätt för dig att ställa dig neutralt till battlen i stort men du anser att du tog det?
2012-02-10 0:25
Mr.Cool skrev:
jaojao_ P22

När den lades upp på Ris Facebook-sida ledde jag redan. Varför ljuger du?


Jag sa att när JAG röstade.
+ att det är kefft att förklara sina rader
2012-02-10 0:36
jaojao_ skrev:
Mr.Cool skrev:
jaojao_ P22

När den lades upp på Ris Facebook-sida ledde jag redan. Varför ljuger du?


Jag sa att när JAG röstade.
+ att det är kefft att förklara sina rader


Så som Shazaam gjort de senaste dagarna på Facebook och twitter?
2012-02-10 0:38
Ruskigt fet battle! Sveriges bästa hitills skulle jag säga. Shazaam tar det tycker jag i alla tre ronder även fast Cools andra är helsjuk. Stämningen kändes fett med laddad vilket var riktigt nice.

Dissen mot Topic var lite lustig dessutom.

Frågan är ju bara varför inte Spakur röstade övertid?
2012-02-10 0:43
säger inte att jag hoppas resultatet ändras, jag skiter i vilket


Hahahahaha.

Correction: du har aldrig brytt dig så mycket om någonting i hela ditt liv.
EB
2012-02-10 0:57
Textmässigt är, och var även i denna battle, Mr. Cool betydligt bättre än Shazaam. Med detta är det givetvis inte sagt att Shazaam har dåliga rader, men ganska ofta känns det som att han nöjer sig med antingen ett rim eller en fet line, att de ska gå hand i hand verkar inte riktigt kännas lika viktigt.

Tycker det finns sjukt många quoteables från Cools sida i denna: "RIS som idisslar", "tappat tron", "frisör så mycket du snackar bakom ryggen på folk", "pretty woman - jävla hora", och utöver dessa var han jämn - "självdistans och engelskan" följt av ordlekarna i tredje är feta. Hans karaktäristiska över-gränsen-skämt kan man tycka vad man vill om, men tror inte någon kan klaga på kreativiteten på antingen Moses- eller ungen-som-kondom-raden. Väldigt lite som kändes off överhuvudtaget, textmässigt är det bra skit. Mer energi och inga chokes hade givetvis varit att föredra dock.

Shazaam var jävligt på, bättre delivery, och kan tänka mig att ni som är "äkta" tycker att det är mer rap. Kanske är sant, för mig är det viktigare när jag lyssnar på rap än när jag kollar battles, och det kanske ska tilläggas att jag då varken lyssnar på RiFa eller RIS så... Shazaam har bra texter, en del quoteables, men också en del bottennapp, behöver nog inte nämna vilka som hamnar var, det har redan ältats i tråden.

Det är svårt att väga text mot delivery och flow, för det är väl ingen som seriöst tycker att Shazaam hade den bättre texten? Eller att Cool hade det bättre deliveryt? Jag tycker att Cool tog den, med eller utan chokes, men jag kan fatta att man kommer till en annan slutsats och hatar inte på domslutet. Utan chokes känns det för mig ganska givet att den här hade gått till Cool, men givetvis är en del av grejen att komma ihåg sin text.

Haha, blev en jävla massa text och antagligen ingen som bryr sig, men det var en fet battle.:)


2012-02-10 1:13
EB

Det är bra, whoa behöver lite mer liv rakt av...

Shazaams toppar:

"..utan att staka fint"

"...du har en tumör på kuken den heter hyper"

-topic-kängan"

"...Det är bara så du flowar"

och rimschemat med sås

En av Cools höjder tycker jag också är akut-kejsarsnitt-raden, som inte många nämnt....
App
2012-02-10 10:54
"Du sitter hemma och runkar med ett headset på halsen, och får bara nudda fitta om Jimmy har en fleshlight på nacken"


kan nån förklara den? Antar att det finns någon djupare mening med den som jag missar, annars är den ju bara fruktansvärt dålig.
2012-02-10 12:19
visst. shazaam tog det men mr cool har sån jävla skön stil!
Shazaam kör samma skit hela tiden.
Mr Cool är fan inspirerande.

big up mr COOL!
2012-02-10 12:37
App skrev:
Om spelar ett bra försvarsspel en hel fotbollsmatch men råkar göra ett självmål eller två, vad kommer folk att minnas? De rader som sticker ut mest från bt gör tyvärr inte det av bra anledningar, och om det är det som folk minns så är det såklart det folk kommer prata om.

Jag tyckte tex att snookraden var som dom säger "riktigt, riktigt bull" eftersom det är ett ASGAMMALT koncept som man fnissade lite åt för flera år sen och som jag hört massvis med folk dra, det slår inte hårt för en då.

För det första, sluta försöka jämföra denna battlen med en fotbollsmatch och tro att du gör det bra, för den där jämförelsen sög faktiskt.

För det andra, tycker du det är okej att tänka sådär, seriöst? Så alltså ska man döma en battlare för hans dåligaste grejer man kan hitta, och inte de bästa? Bli domare, du kommer att förändra battle-scenen enormt=)

Kan förövrigt sätta en tusenlapp på att du skrattade högt åt Cool's tjockis & käkparti-rader och inte alls tyckte att just dom raderna var ett ASGAMMALT concept.
2012-02-10 13:26
Inte för att jag tror att du läser detta inlägget: Men Shazzam du berörde mig i denna battlen - har personligen länge haft ett hat mot Mr.Cool för alla hans pedofilrader, jag menar, killen måste vara helt störd i huvudet (och för er som säger "nämen han skämtar bara" så måste jag bara fråga: har inte era mammor lärt er att sånna saker skämtar man bara inte om! Exempel på en rad från Mr.Cools låtar är nått i stil med "jag har knullat en flicka, hon är nästan elva. Hon var jävligt skön - ni får testa själva!" och oavsett vad ni säger så är det en vidrig och oförlåtlig rad att ha med i en låt även om det bara är på skämt. Och ärligt "Jag trä din son över min kuk och använda han som kondom när jag knullar din fru"??? Hur sjuk är du egentligen Mr.Cool? Hur kan du, en man på 42 år, ens med dig att säga sånn skit? Jag menar det är rätt uppenbart att du faktiskt har en skruvlös - inte ens Eminem var så vidrig i sina tidigaste låtar och då rappade han om pedofili också - men han beskrev inte saker och ting på ett så sjukt vidrigt sätt som du, Mr.Cool, gör då du går in på detaljer om HUR du knullar små barn!

Om Ken Ring åkte in i fängelse för att han sa att han skulle knulla en vuxen kvinna (visserligen en adelskvinna, men det spelar enligt mig ingen roll) så borde fan Mr.Cool åka in tills han ligger död och begraven!
2012-02-10 14:15
markulinen hahahaha

du skämtar va?
jag älskar att gotta mig i alla Mr Cools peddorader!
2012-02-10 14:27
Inte för att jag tror att du läser detta inlägget: Men Shazzam du berörde mig i denna battlen - har personligen länge haft ett hat mot Mr.Cool för alla hans pedofilrader, jag menar, killen måste vara helt störd i huvudet (och för er som säger "nämen han skämtar bara" så måste jag bara fråga: har inte era mammor lärt er att sånna saker skämtar man bara inte om! Exempel på en rad från Mr.Cools låtar är nått i stil med "jag har knullat en flicka, hon är nästan elva. Hon var jävligt skön - ni får testa själva!" och oavsett vad ni säger så är det en vidrig och oförlåtlig rad att ha med i en låt även om det bara är på skämt. Och ärligt "Jag trä din son över min kuk och använda han som kondom när jag knullar din fru"??? Hur sjuk är du egentligen Mr.Cool? Hur kan du, en man på 42 år, ens med dig att säga sånn skit? Jag menar det är rätt uppenbart att du faktiskt har en skruvlös - inte ens Eminem var så vidrig i sina tidigaste låtar och då rappade han om pedofili också - men han beskrev inte saker och ting på ett så sjukt vidrigt sätt som du, Mr.Cool, gör då du går in på detaljer om HUR du knullar små barn!


- Please. Det är en jävla låt, ett skämt, en rad ffs, om du hatar på det så måste du ju hata alla kassa ordvitsar som finns om afrikanska barn, Engla, etc etc som har dragits av svenska rappare.

Jag drog i en av mina låtar:
Du har fler nackdelar än kriget i rwanda.
- Det tyckte folk var en rolig liknelse. lololololol.
2012-02-10 14:32
- Please. Det är en jävla låt, ett skämt, en rad ffs, om du hatar på det så måste du ju hata alla kassa ordvitsar som finns om afrikanska barn, Engla, etc etc som har dragits av svenska rappare.


Svaret är ja! ATT SKÄMTA OM SÅNT ÄR INTE OK!
2012-02-10 14:35
Om Ken Ring åkte in i fängelse för att han sa att han skulle knulla en vuxen kvinna (visserligen en adelskvinna, men det spelar enligt mig ingen roll)


va snackar du om
2012-02-10 14:36
Check it upp
2012-02-10 14:39
haha, du borde "check it upp"
2012-02-10 14:40
Efter en spelning på Vattenfestivalen i Stockholm 1999 blev han gripen av polis efter att ha framfört låten "Spräng Regeringen" där han rappade om att storma slottet och våldta prinsessan Madeleine


http://sv.wikipedia.org/wiki/Ken_Ring
2012-02-10 14:44
markulinen skrev:
Efter en spelning på Vattenfestivalen i Stockholm 1999 blev han gripen av polis efter att ha framfört låten "Spräng Regeringen" där han rappade om att storma slottet och våldta prinsessan Madeleine


http://sv.wikipedia.org/wiki/Ken_Ring


Alltså att bli gripen och att sitta i fängelse är två helt vilt skilda saker.
2012-02-10 14:46
Hade för mig att han fick sitta inne ett tag? Skitsamma, tycker fortfarande att Mr.Cool kör med vidriga rader.
2012-02-10 14:47
markulinen
Hur sjuk är du egentligen Mr.Cool? Hur kan du, en man på 42 år, ens med dig att säga sånn skit?


Hahaha <3 This dude
2012-02-10 14:48
Wow... ibland alltså...

Ja, han har suttit men för något helt annat... och "knulla en vuxen kvinna" ... du tar fan priset
2012-02-10 14:50
Ursäkta att jag totalt lackar ur, men jag tycker ärligt inte att det är ok och det kan ni inte ändra på. Lika bra att vi bara släpper det, orkar inte tjafsa med er.
2012-02-10 14:54
Det var ju du som drog upp det från början, ditt mähä..
2012-02-10 14:56
Jag vet jag vet, förlåt.
2012-02-10 15:02
http://www.gotquestions.org/Svenska/forlatelse-av-Gud.html
2012-02-10 17:12
markulinen P20

"jag har knullat en flicka, hon är nästan elva. Hon var jävligt skön - ni får testa själva!"


Correction: "Jag har en dotter, och hon är typ nästan elva / och skön att knulla, ni kan testa själva"

Raden innehöll alltså inte bara inslag av pedofili utan även incest. Get your facts straight innan du gör såna påståenden. Annars stämmer det med största sannolikhet att Ken Ring dömdes till fängelse för att ha idkat älskog med en vuxen kvinna. Det är ju strängt förbjudet.

Fett ändå att battlen fått så jävla mycket hype. Gott om åsikter här så jag besparar er mina extremt opartiska åsikter.










2012-02-10 17:54
Inte för att jag tror att du läser detta inlägget: Men Shazzam du berörde mig i denna battlen


Va? Har Shazaam nått Michael Crackson status - för stor för Whoa?

För övrigt, använd inte ordet "berörde" om battles. Ditt ironiska inlägg var annars sjukt kul, big up.
2012-02-10 18:05
jaojao_ skrev:
vadå svärdfisk-raden är ju bara att shazaam härmar mr cool med sin ätpinnar-rad, vad är det som är svårt att förstå?


Mr cools ätpinnar rad va ju verkligen inte irrelevant då en av hans större vinklar mot acke va just på hans flickväns ursprung, vilket va asien? hur man inte kan kopplat den raden är förbluffande.

däremot va shazaams ätpinnar/svärdfiskar helt irrelevant, det va bara ett praktexemplar av nödrim.

jaojao_ skrev:
Mr.Cool skrev:
jaojao_ P22

När den lades upp på Ris Facebook-sida ledde jag redan. Varför ljuger du?


Jag sa att när JAG röstade.
+ att det är kefft att förklara sina rader

mja kan klassas som kefft att förklara sina rader, men ärligt talat, dom raderna skulle han inte ens ha varit tvungen att förklara? att dom går över någons huvud är ännu en sak som jag finner förbluffande.


sen vill jag avsluta med att jag röstar på ÖT haha.
kan inte ställa shazaam som vinnare, och kan inte ställa cool som vinnare, jag tycker de ärligt hade behövts en övertid.
2012-02-10 18:08
? Hur sjuk är du egentligen Mr.Cool?





HAHAHAHHAHA
2012-02-10 18:10
och just de, Markulinen, du är beviset på vad kristendom (religon överhuvudtaget) kan orsaka fel på vissa personer. tycker synd om dig som känner så faktiskt, att inte kunna finna någon sorts humor bakom sjuka saker, måste va hemskt.
App
2012-02-10 18:19
"Du sitter hemma och runkar med ett headset på halsen, och får bara nudda fitta om Jimmy har en fleshlight på nacken"


kan nån förklara den? Antar att det finns någon djupare mening med den som jag missar, annars är den ju bara fruktansvärt dålig.
EB
2012-02-10 18:33
markulinen skrev:
Inte för att jag tror att du läser detta inlägget: Men Shazzam du berörde mig i denna battlen - har personligen länge haft ett hat mot Mr.Cool för alla hans pedofilrader, jag menar, killen måste vara helt störd i huvudet (och för er som säger "nämen han skämtar bara" så måste jag bara fråga: har inte era mammor lärt er att sånna saker skämtar man bara inte om! Exempel på en rad från Mr.Cools låtar är nått i stil med "jag har knullat en flicka, hon är nästan elva. Hon var jävligt skön - ni får testa själva!" och oavsett vad ni säger så är det en vidrig och oförlåtlig rad att ha med i en låt även om det bara är på skämt. Och ärligt "Jag trä din son över min kuk och använda han som kondom när jag knullar din fru"??? Hur sjuk är du egentligen Mr.Cool? Hur kan du, en man på 42 år, ens med dig att säga sånn skit? Jag menar det är rätt uppenbart att du faktiskt har en skruvlös - inte ens Eminem var så vidrig i sina tidigaste låtar och då rappade han om pedofili också - men han beskrev inte saker och ting på ett så sjukt vidrigt sätt som du, Mr.Cool, gör då du går in på detaljer om HUR du knullar små barn!

Om Ken Ring åkte in i fängelse för att han sa att han skulle knulla en vuxen kvinna (visserligen en adelskvinna, men det spelar enligt mig ingen roll) så borde fan Mr.Cool åka in tills han ligger död och begraven!

Kan inte annat än instämma, som äldst på scenen med sina 42 år så tycker jag absolut att Mr. Cool har ett sort ansvar att agera föredöme för andra battlare.

Det är dessutom, som du säger, helt jävla orimligt att han låter som han gör i sina låtar. Jag måste ju trots allt lyssna på nämnda låtar, och jag har ingen lust att höra om hur han knullar barn. När jag sätter på musik på min dator, eller när jag sätter på radion för den delen, så kastas dessa peddorader i ansiktet på mig, och när jag väl har hört en låt och ogillar denna så finns ingen som helst möjlighet att stänga av; jag måste ta mig igenom denna outhärdliga skitmusik som egentligen inte förtjänar kallas varken rap eller musik egentligen. Mr. Cool sluta för fan.
2012-02-10 19:27
S-oteric: Jag tänkte skriva något provocerande tillbaka men ta mitt råd och lägg ner bara. Och ja, jag lämnar medvetet utrymme för en comeback på den.
2012-02-10 19:28
och just de, Markulinen, du är beviset på vad kristendom (religon överhuvudtaget) kan orsaka fel på vissa personer. tycker synd om dig som känner så faktiskt, att inte kunna finna någon sorts humor bakom sjuka saker, måste va hemskt.


Det där var bara omoget på alla sätt. Varför drar du in min religon i detta? Ska be och tala om för dig att samtidigt som jag är kristen så går jag inte i kyrkan så jag är inte direkt influerad av andra kristna människor i mitt liv. Torka dig bakom öronen för i helvete.
2012-02-10 19:45
Kan inte annat än instämma, som äldst på scenen med sina 42 år så tycker jag absolut att Mr. Cool har ett sort ansvar att agera föredöme för andra battlare.

Bara för att Shazaam sa 'typ 42' betyder inte det att det stämmer, din idiot


Det där var bara omoget på alla sätt. Varför drar du in min religon i detta? Ska be och tala om för dig att samtidigt som jag är kristen så går jag inte i kyrkan så jag är inte direkt influerad av andra kristna människor i mitt liv. Torka dig bakom öronen för i helvete.
Varför kalla dig kristen om du inte är influerad av andra kristna? Typ som om jag skulle börja göra hårdrock utan att nånsin ha hört en rocklåt..
2012-02-10 20:15
markulinen P20
orkar inte läsa igenom och se om någon frågat innan. men kan du länka sidan där man ser vad som är okej att skämta om?:) om du inte har den. käften... bara käften.
2012-02-10 20:28
Konstigt skrev:
markulinen P20
orkar inte läsa igenom och se om någon frågat innan. men kan du länka sidan där man ser vad som är okej att skämta om?:) om du inte har den. käften... bara käften.


Du behöver alltså en hemsida för att kunna avgöra vad som är rätt och vad som är fel?
2012-02-10 21:09
Varför kalla dig kristen om du inte är influerad av andra kristna? Typ som om jag skulle börja göra hårdrock utan att nånsin ha hört en rocklåt..


Snälla, dom andra kristna människorna är varken bibeln eller gud.
2012-02-10 21:51
insinuerar du att bibeln skrev sig själv?..
2012-02-10 22:21
markulinen P20
ja. för vem fan är du att säga vad som är okej att skämta om annars?
2012-02-10 22:52
Konstigt skrev:
markulinen P20
orkar inte läsa igenom och se om någon frågat innan. men kan du länka sidan där man ser vad som är okej att skämta om?:) om du inte har den. käften... bara käften.

haha, för en gångsskull är jag på din sida ;)

markulinen skrev:
och just de, Markulinen, du är beviset på vad kristendom (religon överhuvudtaget) kan orsaka fel på vissa personer. tycker synd om dig som känner så faktiskt, att inte kunna finna någon sorts humor bakom sjuka saker, måste va hemskt.


Det där var bara omoget på alla sätt. Varför drar du in min religon i detta? Ska be och tala om för dig att samtidigt som jag är kristen så går jag inte i kyrkan så jag är inte direkt influerad av andra kristna människor i mitt liv. Torka dig bakom öronen för i helvete.

precis lika omoget såfall som de du sitter o säger. att man inte kan ta hemska saker med en nypa salt då o då är bevis om något på en omogen person. och om du nu känner så stakt så säger jag som EB; varför i helvete lyssnar du eller kollar du på mr cool eller battles överhuvudtaget? du måste ju bli gråtfärdig av många rader som lagts.

och sen de du sa att du inte går i kyrkan ect, så kan jag aldrig respektera en persons åsikt som verkligen tror på biblen o hela de köret. för har man så lite koll så man går på den skiten, så kan man inte ha koll på mycket.

sen vill ja tillägga att jag har nära vänner som e troende på något, men dom besitter fortf sitt egentänkade och kan dra hyffsade slutsatser på saker o ting.
men nu känner jag att jag lägger för mkt tid på detta, och att mina inlägg kanske kan tas som påhopp. ta de för va ni vill, det är bara min åsikt.

kan för övrigt hända att några av mina åsikter inte är heeelt rätt formulerade, så ta de med en nypa salt ;P
2012-02-10 22:55
Jag kan själv känna att Mr Cools peddoskämt är lite för br00tal för min smak, men jag sitter inte och gnäller.
2012-02-10 22:56
insinuerar du att bibeln skrev sig själv?
hade gärna ummgåts med dom som skrev bibeln bror - kan inte du langa deras nummer? Har det uppskrivet nånstans men du vore en ängel om du fixar det åt mig...
2012-02-10 22:58
Jag kan själv känna att Mr Cools peddoskämt är lite för br00tal för min smak, men jag sitter inte och gnäller.


Jag tog i lite väl hårt tidigare det erkänner jag, men min åsikt är ju fortfarande min åsikt. Den kommer aldrig att ändras på.
2012-02-10 23:37
Tråden har gått waaaaaaaay off. Shape up people :P // Wannabe-moderator
2012-02-10 23:39
Tycker det är kul att mr cool verkar tro att han har vunnit för att den stora massan röstat på honom, jag personligen skulle värdesätta en vinst där fem domare avgör, domare som kan sin grej, än den stora massan, som vi alla vet finns det en hel del idioter i den stora massan men kul att du kör... Shazaam tog den här klockrent, inget ont om mr cool men mot bra motstånd har han ingen chans.. That`s my oppinion
npr
2012-02-11 11:36
sry för offtopic men är mr.cool 42 ÅR!? holy cow trodde fan han var runt 28-30 =S
2012-02-11 11:49
eh haha j du trdde noog rätt också gubben
2012-02-11 15:15
....
2012-02-12 0:27
Detta är min nya favorittråd, efter B-Reals Respekt-tråden!!


2012-02-12 10:30
SNUSKVARNING
MARKULINEN HÅLL FÖR ÖGONEN

fleshlightraden är vä inte så konstig?

shazaam insinuerar här att jimmy pistol brukar utföra oralsex på mr cool.



2012-02-12 13:26
Alltså, tycker det känns som att Shazaam, om ha förbereder sig, kan göra bra ifrån sig både på svenska och engelska. Denna battlen, samt den mot Tricky P i KOTD är två exempel. Sedan kan han vara fullkomligt värdelös som mot Crueger och Eurgh, samt mot Fresco och Real Deal. Och då är det riktigt pinsamt dåligt.

Mister Cool, tycker det känns som han kom in som en frisk och rolig fläkt i sina första battles, och bara körde på. Han hade inga direkt förväntningar på sig efter den första, något misslyckade battlen, sen steppade han upp i de följande singel- och dubbel-mötena. Jag tycker dock det känns som att han i de 2 senaste inte kör på med samma obekymrade och kompromisslösa stil. Istället har han tagit åt sig av alla lovord och försöker köra på "jag har fått bra kritik" "folk gillar mig"-stuket.
Svårt att få fram riktigt vad jag menar, men faktum är att han förlorat de två senaste mot motståndare som många väntade sig att han skulle ta. Han har inte levt upp till hypen riktigt.



2012-02-13 0:42
Dizzy89 P22

John-engelska skämten verkar ju iaf enligt klippet flyga över rätt mångas huvuden om du ser reaktionerna. Kan ju tyckas förbluffande att folk inte tog in morse-raderna direkt i Cracksson battlet heller...


markulinen kan va det fetaste trollet jag skådet på länge Big ups!
2012-02-13 1:03
VRGNHNS skrev:
Dizzy89 P22

John-engelska skämten verkar ju iaf enligt klippet flyga över rätt mångas huvuden om du ser reaktionerna. Kan ju tyckas förbluffande att folk inte tog in morse-raderna direkt i Cracksson battlet heller...


markulinen kan va det fetaste trollet jag skådet på länge Big ups!

he's not a troll, he's actually like that...
2012-02-13 1:05
Dizzy89 P22

Hehe ... yeh?
2012-02-13 5:26
John-engelska skämten verkar ju iaf enligt klippet flyga över rätt mångas huvuden om du ser reaktionerna. Kan ju tyckas förbluffande att folk inte tog in morse-raderna direkt i Cracksson battlet heller...


Jag tror nog det snarare beror på att raderna va dåliga.
2012-02-13 10:29
svanspelle

Du har helt rätt, raden va skitsimpel och dessutom urusel, sen som nån sa fyfan för battlare som kommer in och faktiskt skriver nått i forum, det är gay.

Men det värsta här va väl att jag hade hela tio minuter på mig att ta bort mitt inlägg och googla john-synonymer, istället blev man utskämd för all framtid på whoa. Du kan tänka dig vågorna av ångest när man ligger där i fosterställning över sitt uppenbara intellektuella underläge, på gränsen att det här klavertrampet kommer resultera i ett byte av användarnamn.
2012-02-13 16:42
Skönt att du har självinsikt i alla fall.
2012-02-13 16:59
svanspelle

Kan du förklara svärdfiskraden för mig?
2012-02-13 21:31

Sen skulle jag vilja att nån förklarade "tro inte att du är nått jävla uppslagsverk bara för att du kallar dig själv för Dictionary"

2012-02-13 23:39
Mr Cool 63.12% (1,205 votes)

Vet inte 2.46% (47 votes)

Shazaam 34.42% (657 votes)


Total Votes: 1,909
2012-02-14 6:24
16:44 ser dock lite ut som en bieffekt av amfetamin :)

Shazaam är ju rätt härlig när han gestikulerar dramatiskt, mot publiken
Mr Cool känns mer närvarande och ja, vann väll denna rätt lätt.

antar väl att detta var kvällen då RiS skulle mördas och bort från scenen.


2012-02-14 6:30
domarna här måste ju ha fallit för nån form av grupptryck
2012-02-14 12:17
domarna här måste ju ha fallit för nån form av grupptryck



röstningen gick till såhär; direkt efter att cool lagt sin sista rad skrev alla domare ner vem dom ansåg vunnit battlen och lämnade in till matte å iman. det handlar om sekunder alltså, vilket är nödvändigt för att det inte ska velas å dras ut på tiden. ingen av domarna visste va dom andra röstat förrän det announcades.

kul att battlen blivit så uppmärksammad, alla verkar ha en åsikt, ingen är oberörd.
inte ett öga torrt i lokalen.

Vill du också kommentera? Bli medlem på Whoa och sätt igång! Är du redan registrerad kan du gå direkt till [Video Battle] The Ring Battles : Shazaam vs Mr Cool för att kommentera!