Re:Earth 2012 med bl.a. Timbuktu, Movits! och Hoffmaestro

Är man lika lyckligt lottad som mig och just nu befinner mig nere i Thailand så får man inte missa Re:earth. Festivalen hade sin början som en spontan grej av bl.a Timbuktu och Tingsek när de var runt och semestra i Thailand och bestämde sig för att göra en spelning på ett lokalt ställe. Nu är festivalen en av de större på Koh Samui och förra året besöktes den av flera tusen personer.

Festivalen är också speciell då den har ett miljötänk i botten. Södra Thailand är otroligt beroende av turism men tyvärr har ju dagens massturist sina baksidor. Re:Earths koncept är dels att försöka göra folk mer medvetna och turista mer miljövänligt men det pågår också aktiva åtgärder som man kan läsa mer om på deras webbsida.

I år besöks festivalen av bl.a Timbuktu, Tingsek, Movits! och Hoffmaestro. Även internatinella akter som Marco Bailey (BE) och Nakadia (TH) ska spela på festivalen. Så om du är i Thailand, hoppa på fösta bästa båt och kom hit!

Forum: 3/2 Re:Earth @ Koh Samui, Thailand

Läs mer:

Kommentarer

   
2012-02-03 11:14
NU kor vi. fuck the earth

Vill du också kommentera? Bli medlem på Whoa och sätt igång! Är du redan registrerad kan du gå direkt till 3/2 Re:Earth @ Koh Samui, Thailand för att kommentera!