Vinn en festhytt för dig och 3 vänner till partybåt

Vill du och 3 av dina bästa vänner dra iväg på en galen fest i tre dagar? Whoa lottar i samarbete med 25H ut hytt för 4 personer under 25h hours partyhelg 29 april till 1 maj. Allt du behöver göra är att maila in ditt bästa fest- eller fyllehistoria innan söndag den 10 april klockan 20.00 till [email protected] med fullständiga namn, whoa-alias och telefonnummer så meddelar vi vinsten så fort som möjligt via mail eller sms.

I vår får huvudstaden en klubbfestival under namnet 25 Hour People. Totalt är det över 15 klubbar och 100 djs och artister som i slutet av april och början av maj samlas med den nybildade klubbfestivalen. Huvuddelen av festivalen arrangeras ombord på fartyget Silja Galaxy, neutral mark för de deltagande klubbarna samt ett komplex som hanterar 2000 besökare.  I och med att festivalen startar på fartyget, kommer man runt de traditionella öppettider som råder på “traditionella” klubbar.

Att Sverige länge varit en musiknation av hög rang har väl inte undgått någon och det visar att klubbkulturen blivit en viktig spelplats för ung kultur, musik, dans & mode. Sverige är idag en internationell trendsättare med hög status med artister/producenter som nått världstoppen.

Klubbfestivalen 25 Hour People arrangeras den 29:e April till 1:a Maj i Stockholm på flertalet platser, huvudattratktionen på Silja Galaxy och de två efterföljande dagarna på två hemliga platser.

Den brittiska Drum N Bass legenden Shy FX som tidigare producerat för bland annat Dizzie Rascal är bland dem som nyligen presenterats som en internationell akt. Utöver Shy så står en av de mest omtalade electro producenter från Frankrike, Don Rimini, med på spelschemat.

Gengremässigt kommer det att handla om dubstep, drum & bass, house, electro, carnival och urban musik. Stockholms baserade All Out Dubstep, Mosquito och Roxanne, som för övrigt nyligen nominerades till bästa klubb av Nöjesguiden är några av klubbarna som representerar 25 Hour People. Utöver musiken så gästar även ett antal konstnärer och fotografer med utställningar.

Mer information om klubbfestivalen finns på festivalens hemsida www.25hourpeople.se och
facebook.com/25hourpeople.

INFO:
Klubbfestival 25 Hour People
När: 29/4 – 1/5
Vart: Silja Galaxy, After Party TBA, Musical Brunch TBA
Åldersgräns: 20
Pris: Från 290
Hemsida: www.25hourpeople.se

I premiärupplagan av ”25 Hour People” deltar bland annat följande klubbar, DJ’s & artister (i urval): All Out Dubstep, Mosquito, P3 Dans Special, Fabriken Techno, Roxanne, Dödselectro, Noize!, GirlsLoveDJs (NL), MixMag, Supermercado, Liebe, Secret Wars, Svartklubben,
Eclectic, Traffic DnB, In Electro We Trust, Festa Med Killar, Shy FX(UK),
The Amplifetes DJ set, Sukh knight UK), Don Rimini, Patrik Siech, Kornél Kovács,
Calle Dernulf, Michel Rockwell, Stamina MC, Marcus Price, Gnucci Banana,
Cristian Dinamarka, L- Wiz, Housewives, Kimono, Lång Kalle, Jakob grandin,
Linny Hex, Kikey Mic, Jola Bola, Niklas Paus, Özgur Can, Esteban Nunez, Vietnaam,
F.O.O.L, Traffic Allstars, Ash Fatz, Gena, ShitXfaced, Taped, Mayka,
Stefan Oudalov, Jeremy Olander, Marciz, Visionfruit, Toffer & Queff

Läs mer: