Pap – En jävligt bra anledning till att leva

Pap är en 24 år gammal rappare från Malmö som har sysslat med musik sedan barnsben. När han var i 16-årsåldern kom rappen in i bilden och första släppet, Söder om stormen, anlände 2006. Detta resulterade bland annat i att titelspåret hamnade på Din Gatas playlist för en lång tid framöver, samtidigt som spåret Under, över spelades på P3 hiphop under 2009.

Ett egetproducerat mixtape, Djupt nere i skiten version 0,5, kom även det under 2009 och 2010 teamade rapparen ihop sig med Niz och släppte EPn You Can Not Deny The Phatness, vilken fick ett positivt gensvar i både media och hos lyssnarna. Idag, 2011, spelas han åter igen på Din Gata, har nyligen varit gäst hos Ametist i En kärleksattack på svensk hiphop, och ger oss nu sitt nya soloalbum En jävligt bra anledning till att leva som netplay här på Whoa.

En jävligt bra anledning till att leva består av 12 låtar och bär på produktioner från EB, Leontin, Dusty Dress, Madmatic och TZ. De gästande rapparna Emblem (Cellmates), Demko, D-nice, Rocc Spotz (Muddy Fatique), K. Sluggah (Muddy Fatique) och Chukk Rukkuz (Muddy Fatique), liksom reggaesångaren Rootz One (Bredda Vybez), är samtliga från Malmö och förstärker den skånska prägeln ytterligare. Här hittas även DJ Wernz från Köpenhamn, som Pap har lärt känna i samband med sina uppträdanden i Danmark.

Ladda hem En jävligt bra anledning till att leva exklusivt här på Whoa genom direktlänken nedanför låtlistan.

Låtlista:
01. Anledningen (prod. Leontin)
02. Redo än!? med DJ Wernz (Köpenhamn/DK) (prod. EB)
03. Ursäkta min skånska med Emblem (prod. EB)
04. En vacker plats (prod. EB)
05. En minut (prod. Leontin)
06. Alla med Emblem, Chukk Rukkuz, K Sluggah & Rocc Spotz (prod. Dusty Dress)
07. Hallå med Demko & D-nice (prod. Madmatic)
08. Se här (prod. EB)
09. 5514 km (prod. Leontin)
10. Tron (prod. Dusty Dress)
11. Ett gammalt förhållande (prod. EB)
12. Positiv negativitet med Emblem & Rootz One (prod. TZ)

LADDA HEM NETPLAYEN GENOM ATT KLICKA HÄR

Relaterade länkar och information:
http://www.p-a-p.se/
Följ Pap på www.facebook.com/papmusik
Skivan kommer vara tillgänglig på Spotify och iTunes om ett par veckor.

Länka till detta inlägg?
Vill du länka till detta inlägg använd http://blog.whoa.nu/2011/03/04/pap-en-javligt-bra-anledning-till-att-leva/. Vi har tyvärr blivit tvungna att hindra direktlänkar till mp3/zip-filer pga. för höga kostnader för bandbredd.

Forumtråd: [Whoa Netplay] Pap – En jävligt bra anledning till att leva

Läs mer: