Chapee N Chess – Classroom

Veteranerna Josh och Abel i Chapee N Chess har, som rapporterats tidigare på bloggen, släppt ifrån sig många tunga låtar det senaste året. Just nu är de dessutom aktuella på två av de mest populära hiphoplåtarna där ute, då båda medlemmarna finns med på Stockholmssyndromets Lårparti samtidigt som Abel gästar On-Rees Ba!

Inom kort släpper duon mixtapet Lost and Found som kommer att bestå av äldre låtar som aldrig blivit släppta tidigare. En av dessa låtar får ni emellertid möjlighet att stifta bekantskap med redan nu, när det har blivit dags för veckans mp3. Låten i fråga, Classroom, är en singel som killarna ursprungligen spelade in under 2008. Den handlar om deras tider i skolan, hur viktig skolan är och att man ofta inte inser just detta förrän långt senare. Producerad av Josh aka Chapee.

Klicka här för att ladda ned låten

Länka till detta inlägg?
Vill du länka till detta inlägg använd http://blog.whoa.nu/2011/02/17/chapee-n-chess-classroom/. Vi har tyvärr blivit tvungna att hindra direktlänkar till våra mp3/zip-filer pga. för höga kostnader för bandbredd.

Relaterade länkar och information:
http://twitter.com/ChapnChess

Forumtråd: [Veckans MP3] Chapee & Chess – Classroom

Läs mer: