Veteranerna Chapee N Chess är tillbaka!

Chapee N ChessDet har uppmärksammats både här och där men tåls att upprepas på nytt. Chapee N Chess är tillbaka! Vilka då? Undrar du förmodligen nu.

Chapee N Chess har varit med på den svenska hiphopscenen riktigt länge. Redan 1997 hördes de på Falcon & Sleepys singel Life under namnet Lil’ Pro & Chess, och 1998 medverkade de – som Chapee & Chess – på den idag klassiska samlingen Sidewalk Headliners (se låten Sleepwalkin’). De syntes även en del live tillsammans med Blacknuss, och visst hörs likheterna.

Detta är jazzig och smutsig hiphop som lätt kan få en att tro att man är tillbaks igen i mitten av 90-talet. Kolla in videoklippen och myspace-adressen nedan så förstår ni vad jag menar. Bloggen efterlyser mp3s för nedladdning snarast! Detta förtjänar att pumpas.

Relaterade länkar:
www.myspace.com/plusminuszero

Forumtråd: [Video] Chapee N Chess är tillbaka. Missa inte!

Läs mer: