Vinn ditt eget exemplar av boken Svenneskräp

Whoas bloggare Jonas skrev nyligen om boken Svenneskräp. Då skrevs följande:

Romanen Svenneskräp, skriven av författaren Kristoffer Kras, ger oss en dyster version av framtiden, där Sverige blivit en mörk, våldsam och ruinerad stat, utan någon som helst utformning av ett socialt skyddsnät. Svenneskräp är följaktligen det som händer när ett samhälle går över kanten och faller ner i avgrunden. Boken handlar främst om den samhällsklass politikerna oftast blundar för, som finns i de förorter de inte vill höra talas om.  I berättelsen får vi följa med huvudpersonen och hans vänner under ett otyglat och brutalt dygn i deras hemkvarter Stadsdel 3.

Svenneskräp består av 12 kapitel. När boken lanseras medföljer ett soundtrack där låtarna illustrerar vars ett kapitel i boken, vilket är något banbrytande inom litteraturgenren. 12 kapitel, 12 låtar alltså. Några av artisterna som medverkar på soundtracket är Organismen, Stockholmssyndromet och Mofeta och Jerre. Dessutom kommer romanen att finnas som ljudbok inläst av ingen mindre än Ken Ring, vars röst och känsla ska framhäva bokens mörker på ett optimalt sätt. Romanen lanseras av bokförlaget Reverb 11/2 2011 samtidigt som soundtracket släpps via RecRec Records.

Nu har du möjlighet att vinna ett exemplar av boken. Bara genom att svara på följande fråga.

Det gjordes en låt som hette Svenne vad? Svenne vem? för ett antal år sedan. Vem gjorde denna svenska tolkning av Jay-Zs låt från Vol. 2.

Allt du behöver göra är att maila in svaret på frågan innan onsdag 23 februari klockan 20.00 till [email protected] med fullständiga namn, whoa-alias och telefonnummer så meddelar vi vinsten så fort som möjligt via mail eller sms. Lycka till!

Läs mer: