Vinn biljetter till Streetstar 28/2 – 2/3 + Coloud Headphones

Streetstar 2013

Skandinaviens största streetdans-festival, Streetstar, är här för åttonde året i rad! En helg i storstaden fylld till bristningsgränsen med battles, shower, workshops och olika dansstilar. Över 800 streetdansare från ett tjugotal länder beräknas komma till Fryshuset, Dansens hus och Clarion Hotel Stockholm för att tävla och uppträda.

Huvudprogrammet kommer att vara uppdelat i streetdans-tävlingar på tre dagar, under sportlovet från 28 februari till 2 mars. Första dagen ägnas åt uttagningar i Dancehall med dansare ifrån Jamaica som domare. Den 1 mars blir det uttagningar i Breaking och Juste Debout Scandinavia, med tävlande i stående dansstilar som Hiphop, Popping, Locking och House. Vinnarna direktkvalificerar sig till finalen i Paris, världsmästerskapen i streetdans. Festivalbesökarna bjuds också på Dance School Challenge, där några av Sveriges bästa dansskolor tävlar med föreställningar där uttagningarna sker på Dansens hus.

På festivalens tredje dag, lördagen den 2 mars, arrangeras alla finaltävlingar i Fryshuset. Det blir också en fotoutställning, ”Original Soul”, av fotograf Fabian Björnstjerna som har porträtterat olika streetdansare under flera år ifrån Streetstar-festivalen samt streetdans-workshops för den som vill prova på de olika dansstilarna.

Nu har du som är medlem på Whoa möjlighet att tävla om biljetter till festivalen. Allt du behöver göra för att vinna biljett för dig och en vän är att maila till [email protected] och berätta vilken dansstil som är din favorit och varför. Bästa “motiveringen” får 2 st tredagarsbiljetter till Streetstar. Utöver biljetterna passar vi även på och lottar ut 2 st Coloud Headphones bland de återstående bidragen.

Uppge din fullständiga adress, mobilnummer och användarnamn på Whoa. Vi vill ha ditt tävlingsbidrag innan 20.00 söndagen den 24 februari.

Lycka till!

Relaterade länkar och information:
http://www.streetstar.se/
http://www.facebook.com/StreetStar.UrbanArts
http://www.youtube.com/user/streetstar

Forum: Streetstar i Stockhholm, 28 feb-2 mars

Läs mer:

Kommentarer

   

Vill du också kommentera? Bli medlem på Whoa och sätt igång! Är du redan registrerad kan du gå direkt till Streetstar i Stockhholm, 28 feb-2 mars för att kommentera!