Jay and Hannessy are Intoxication (mixtape)

Här kommer ännu ett mixtape-släpp som visar att hiphop-året 2011 fortsätter att avancera i rätt riktning. Jay Doe har under de senaste åren producerat beats till varierande artister, exempelvis L.O.S.T, StealthBomber, Jaqe och Choys, medan rapparen Hannessy haft en tämligen lång paus med musiken efter några inspelningar av låtar runt 2002 som inte skulle komma att släppas. De kom i kontakt med varandra genom en gemensam vän och med tiden spelade de in en session tillsammans och kom därefter fram till att de borde börja samarbeta. Så började det spånas fram idéer för vad ett samarbete kunde innebära.

Resultatet blev rap-konstellationen Intoxicaton och mixtapet Jay and Hannessy are Intoxication, som med sin avslappnade atmosfär och bekymmerslösa, fläckiga vibb visar vad Jay & Hannessy har att erbjuda. Mixtapet började spelas in under våren 2010 och färdigställdes under sensommaren och nu är det följaktligen ute för lyssning och nedladdning. Jay and Hannessy are Intoxication markerar alltså duons första intåg på scenen, men det blir utan tvivel inte det sista vi får höra från de båda. Gästar på mixtapet gör bl.a. S.T.I.C.S, Nomad, Dirty D och Isaac Vasquez. Intoxication ingår i det kreativa kollektivet Diary of a dream.

För att ladda ner, klicka på länken nedanför.

Länk för nedladdning

Låtlista:

1. Introduction
2. Intoxication w cuts by Isaac Vasquez
3. CrateDiggah
4. Down with the roaches w Chris P
5. Jayspit
6. Monda
7. Locash
8. Big w Sebbetheh
9. Jas You Can
10. Toxic Session w Chris P, STICS, Nomad, C’Bizou, Dirty D, cuts by DJ Easy
11. Outro

Forumtråd: [Audio] Jay and Hannessy are Intoxication (mixtape)

Läs mer: