Rebell – Tankar under tiden

Rebell är en rappare från Göteborg som släppt en del lösa spår här och där genom åren och jobbat med vänner och artister som, Öris, Marke, Maki, Vigge, Elem, Sebonio, Aggro & Jojje. I somras släppte Rebell två låtar via Dubcnn, där en av dem, Upp härifrån, är med på mixtapet. Kanske ni kommer ihåg Rebell från Öris skiva Slugeri kapitel 1 som släpptes 2008.

Tackar alla er som hjälpt mig på vägen hit, ni har varit den största inspirationen, Chato, Dust, Sebonio, alla mina vänner från Göteborg till Malmö och jorden runt. Tankar under tiden blir det första släppet jag gör. Mixtapet sammanfattar de senaste åren i mitt liv och varje spår beskriver olika tankar jag haft under den perioden. Hoppas ni gillar musiken och känner samma känsla som jag gjorde när jag skrev det ni lyssnar på. Detta är min terapi som jag låter er ta del av. Enjoy!

Ladda hem Tankar under tiden exklusivt här på Whoa genom direktlänken nedanför låtlistan.

Låtlista:
01. Intro
02. Harmoni
03. Bergsklättraren
04. Från då till nu feat. Elem
05. På de
06. Upp härifrån
07. Byggt till mitt hem
08. Kasta han
09. Min tid som fri
10. Moment 22
11. Rädda mig
12. Livet förändras
13. Aldrig
14. Rocka publiken
15. Mina tankar

LADDA HEM NETPLAYEN GENOM ATT KLICKA HÄR

Relaterade länkar och information:
http://rebellsmusik.blogspot.com
http://myspace.com/rebellsmusik

Länka till detta inlägg?
Vill du länka till detta inlägg använd http://blog.whoa.nu/2010/12/18/rebell-tankar-under-tiden/. Vi har tyvärr blivit tvungna att hindra direktlänkar till mp3/zip-filer pga. för höga kostnader för bandbredd.

Forumtråd: [Whoa Netplay] Rebell – Tankar under tiden

Läs mer: