Släpp DIN låt med JUL/VINTER-tema på Whoa!

Få har undgått Smötsiga Höndars Smötsig jul, hiphopklassikern som släpptes genom Whoa för x antal år sedan. Bra hiphoplåtar med jultema klättrar dock inte på granen, men det ska det snart bli ordning på. Vi vill därför uppmuntra alla taggade rappare och artister där ute att börja fundera över sköna julklappsrim, snöbollsfraser och mandeln i gröten-historier.

Varje torsdag sätter vi full fokus på en låt från en hiphopakt i form av Veckans mp3. I år faller de sista datumen för veckans mp3 den 23:e och 30:e december. Som upplagt för att släppa en tung låt med anknytning till denna kalla (eller varma, beroende på hur man nu vill se på det) tid på året, som uppvärmning/peppning inför julafton och nyårsafton. Eller hur?

Tänkbar inspiration:

Forumtråd: Vi efterlyser låtar med jul/vinter-tema!

Läs mer: