The O-Zone Battles: Event II (del 1 av 2)

I april tipsade vi om premiären för The O-Zone Battles, den första acapella-battlen i svensk raphistoria som dokumenterats seriöst för Internet. Intresset visade sig stort direkt och inte blev det mindre när deltagarna även visade upp grym underhållning inför publik och tittare.

Nu är de första klippen från The O-Zone Battles: Event II här och rapporterna säger att detta var en galen kväll som gav ytterligare mersmak. Denna gång har man valt att dela upp releasen av filmerna vilket innebär att de resterande matcherna (tre battles) släpps först om ett par dagar. Kolla in del 1 av 2 nedan!

O-hund vs 2 i Styrka

Chukk Rukkuz vs P.J.

The O-Zone Battles vill passa på och tacka alla som deltog, alla som dömde, alla som dök upp, S.T.I.C.S, fotograferna, Dubcnn, Digital Dirt, Wickmanska, damerna i caféet, de trevliga poliserna & co.

Relaterade länkar och information:
www.theozonebattles.com
www.dubcnn.se
youtube.com/theozonebattles
myspace.com/ozonebattles
facebookgruppen

Forumtråd: [Video] The O-Zone Battles: Event II (första!)

Läs mer: