Marke – Genom fönstret + Meditera med Organismen och Mike

Efter att ha släppt tre mixtapes (Fången i bongen, Tjuck tjuck mixtape med Bobbo och Alltid öppet med Sebbe, Öris och Profet) och en singel (Det går som det går) släpper Marke inom kort sin nya skiva Marke Emery för gratis nedladdning på nätet. I det nya materialet hittas bland annat den första officiella singeln, Genom fönstret, som släpps idag som ett exklusivt smakprov till alla er läsare.

Marke Emery är en personlig och ganska mörk platta som spelats in under ungefär ett år, efter en hel del om och men. Det huvudsakliga arbetet har gjorts hemma hos Marke, men en hel del av låtarna är även inspelade eller mixade i Level8 i Stockholm. Andra inblandade på den kreativa fronten är Pancho, som mixade i princip hela Fången i bongen och en del låtar på Tjuck tjuck mixtape, så det kreativa har huvudsakligen mycket närstående personer stått för. Gästerna och producenterna som medverkar på den nya fullängdaren kommer även de att vara ”gamla, nära och kära” men kommer ändå att hållas hemliga tills det är dags för själva releasen.

Genom fönstret är producerad av Moonsplash Productions, mixad av Pancho och kan ses som en vardagsreflektion. Som bonus får ni även ytterligare en låt som går under namnet Meditera, gästad av Organismen och Mike.

Lyssna på Genom fönstret:

Klicka här för att ladda ned Genom fönstret

Lyssna på Meditera:

Klicka här för att ladda ned Meditera

Länka till detta inlägg?
Vill du länka till detta inlägg använd http://blog.whoa.nu/2010/01/21/marke-genom-fonstet-meditera-med-organismen-och-mike/. Vi har tyvärr blivit tvungna att hindra direktlänkar till våra mp3/zip-filer pga. för höga kostnader för bandbredd.

Relaterade länkar och information:
www.myspace.com/markemusik

Forumtråd: [Veckans MP3] Marke – Genom fönstret + Meditera med Organismen & Mike

Läs mer: