Agoodtshirt firar 1 år på Kontiki

Varva ner efter jobbveckan med mat, dryck och livemusik samtidigt som du stödjer en välgörenhetsorganisation. Agoodtshirt och klubben Pleasant har tillsammans satt ihop kvällen för att fira ett år med snälla t-shirts.

När: Fredagen 6 november
Tid: 18.00 – framåt (valfritt inträde till kL.22)
Plats: Kontiki Slottsskogen, hållplats Botaniska Trädgården
OBS! Artister på scen mellan 18-22, därefter fortsätter klubben som vanligt.

På scen mellan 18-22 har vi Mofeta & Jerre, Paul Mac Innes, Vanessa Liftig, Jonas Schwartz & Niklas von Arnold. Innan, emellan och efteråt spelar Viktor Wahlberg från klubben Pleasant Hiphop, Soul, Funk m.m. Konstnären Code26 kommer att måla graffiti på plats och han har dessutom skapat en special edition T-shirt för agoodtshirt som kommer att lottas ut bland besökarna. Passa även på att kolla in resten av t-shirt kollektionerna och mingla med designers, medarbetare och representanter från välgörenhetsorganisationerna.

Kontiki bjuder på buffé till ölen. Inträdet och summan är valfritt till förmån för agoodtshirt tills kl:22 därefter 50kr.

Agoodtshirt är en ideell förening som säljer specialdesignade t-shirts till förmån för välgörenhetsorganisationer. 60 % av försäljningspriset går direkt till den organisation du väljer att stödja. I dagsläget kan du välja mellan att stödja BRIS, Göteborgs Räddningsmission, Läkare utan gränser, Djurens Rätt, ZASP, Kvinna till kvinna, Afriversity och Ingen människa är illegal. Läs mer på: www.agoodtshirt.com

Forumtråd: 6/11 – Agoodtshirt firar 1 år på Kontiki – (Mofeta & Jerre, Paul Mac Innes…)

plsntpost

Läs mer: