Lazee, Afasi & Filthy, Movits! och Lorentz & M.Sakarias live i Uppsala imorgon

Movits!Imorgon, fredagen den 12 juni, är det dags för ”Fett me kärlek” på Fyrishov i Uppsala. En festival-liknande event med såväl feta uppträdanden som roliga ”prova på-aktiviteter” i form av speedshooting i fotboll, guitar hero, karaoke, klättervägg, gycklarworkshop m.m.

För oss hiphopintresserade uppträder följande artister på den stora scenen:

Lazee (klockan 17.00)
Movits! (klockan 19.45)
Afasi & Filthy (klockan 22.00)
Lorentz & M Sakarias (klockan 23.40)

Biljetter till Fett me kärlek: Köps vid entrén och kostar enbart 50 kronor. Entrén öppnar 16.00 och efter alkotest och visitation har man tillträde till alla festivalens attraktioner och gratis bussresa hem, 01.00. Ingen bestämd åldergräns gäller, utan alla är välkomna.

Forumtråd: 12/6 – Afasi & Filthy, Lazee, Movits!, Lorentz & M.Sakarias @ Uppsala

Läs mer: