Hygher Baby – Let Me Play U Something U Never Heard Before

Hygher Baby - Let Me Play U Something U Never Heard BeforeOm du så bara har lite koll på svensk soul så känner du garanterat till Melo (Nils Tull) som varit en stark röst på scenen de senaste åren. I maj förra året släppte han efter en utdragen process sitt debutalbum Off My Chest vilket detta ledde till en grammisnominering. Pure P (Daniel Sandell) kanske några känner till från hiphopduon Up Hygh som han formade tillsammans med Rick Skizzo (Rickard Bizzi). Up Hygh har en kort diskografi med endast ett album, The Venus Album från 2006. The Venus Album fick ett svagt mottagande här i Sverige men gick däremot bättre i USA, Japan och Australien. Melo och Pure P har nu tillsammans som soulgruppen Hygher Baby släppt sitt debutalbum Let Me Play U Something U Never Heard Before. Gillar du svensk soul eller soul överhuvudtaget så är den här plattan ett givet köp.

[buyalbum]Hygher Baby[/buyalbum]

Forumtråd: Pure P & Melo = Hygher Baby

Läs mer: