Grandmaster Flash & Afasi, Medina, Organismen, Promoe, Rubix Funktion. Och ett Chorizo-mixtape.

En del har ni säkert hört, något har säkert gått er förbi. Vi samlar lite av vad som hänt alldeles nyligen. Det är ganska feta grejer, så varsågod och njut.

Afasi har hamnat i riktigt grymt sällskap. I We Speak Hiphop får han sällskap bland annat av inga mindre än legenderna Grandmaster Flash och KRS One. Inte illa!

Medina fortsätter vara produktiva 2009. Här med en remix av Hiphop Patriot (ligger på MyBestFriendIsMyGrind.com) och Återvändsgränd som ni hittar på medinaonline.se eller via direktlänken.

Filthy producerar här en ny fet låt från Organismen. Ska bli jäkligt kul när nya albumet kommer. Tills dess kan ni lyssna på Ställ er upp, som påminner lite smått om något från en smutsig sydstat.

Promoe fortsätter liksom Organismen att spotta ur sig gratis låtar på löpande band. Denna gång heter den The Logic of Dreams och bär på en lyckad piano-produktion från Astma & Rocwell. Nu börjar man bli riktigt sugen på det kommande soloalbumet Kråksången!

Sen kommer två plattor/mixtapes. Rubix Funktion släppte Deacon The Villain-samarbetet Just Think som veckans mp3 på whoa häromveckan. Nu är mixtapet Rubix Funktion presenterar 16 beatar ute och på det blandas svenska och engelska i 16 låtar. Kolla in det!

Sist men inte minst har vi några lovande grabbar som tillsammans kallar sig för Chorizo Records, eller kort och gott C.R, som har nyligen släppte ett mixtape. Undertecknad blev imponerad av vad han hörde. Grabbarna är unga och har självklart en del att arbeta på (som att välja språk) men det här kan vara något för framtiden. För att vara ett första släpp håller det bra klass. Om de fortsätter att jobba hårt och fila på tekniken kan det här säkert bli något riktigt grymt. Den som lever får se. Under tiden kan ni ta och tanka hem deras mixtape Äkta känsla här, eller på deras Myspace. De är inte helt fel ute.

Forumtrådar:
[Audio] Grandmaster Flash feat. Afasi, Krs One (etc) – We Speak Hiphop
[Audio] Organismen – Ställ Er Upp (prod. Filthy)
[Audio] Promoe – The Logic of Dreams
[Audio] Rubix Funktion – Presenterar 16 beatar (gratis mixtape)
[Audio] Medina – Hiphop patriot
[Audio] Medina – Återvändsgränd
[Audio] Chorizo Records – Äkta känsla mixtape

Läs mer: