Ny svensk hiphop på Klubb Yes! Tävla om gästlista

Alltid lika pålitliga Klubb Yes! har slagit sig ihop med Ametist (känd bl a från SR Metropol) och presenterar en kväll med fokus på ny svensk hiphop. Lördagen 1 november ger de några av de största framtidslöftena för svensk hiphop plats på scen, och man har också bokat in två riktigt etablerade artister i form av Ken Ring och Organism 12. All info du behöver:

Live! Henok + Allyawan + J-Son + Stor + Pato Pooh + Prop Dylan + Organism 12 + Ken Ring
Djs: Willrock Guest Dj: Chris Read / UK I Cornelisrummet Dj Crona
Konferencier: Ametist

När? Lördag 1 november 2008
Klockan 21.00 – 02.00
Ålder 23 år
Inträde 150 kronor på www.mosebacke.se
Mosebacke Etablissement, Mosebacke torg 3

Tävla och vinn en plats på gästlistan!

För att vinna en av fem platser på gästlistan skickar du ett mail med ditt fullständiga namn, ditt användarnamn på Whoa samt svaret på frågan ”Vilken artist eller grupp tror du är svensk hiphops största framtidslöfte?”. Maila till [email protected] senast tisdag 28 oktober! Observera att åldersgränsen är 23 år.

Läs mer hos Klubb Yes! eller på Ametist’s blogg.

Forumtråd: 1/11 – Organism 12, Ken Ring mfl @ Klubb YES

Läs mer: