370HSSV

Ansvarar särskilt för: Graffiti.

370HSSV på Whoa Community

- Hur länge har du hjälpt till med Whoa?
Kanske i 2-3 år skulle jag tro. Började härja i Producenter & DJs om jag inte minns fel. Sen utökade jag till Beats och Formgivning (nu nedlagt).

- Varför är du moderator på Whoa?
För att jag har spenderat ganska få timmar med skolarbeten och läxor och desto fler timmar med uppdatera-knappen och Whoa.

- Vilken är din relation till hiphop?
Svensk hiphop är det jag fastnat för och lyssnar allra mest på. Det började väl som för många andra med Snubben av TLK. Dock fastnade jag för hiphop på riktigt när Looptroop släppte Modern Day City Symphony. I dom svängarna köpte jag en kopia av Hiphop E-jay och ”gjorde” beats till rappen som följde med programmet som löd ”I don’t know if you still want me, I’m only here for your money”. Efter det har beatmakeandet rullat på i bra takt. Och det var ett tag sen jag lämnade hiphop E-jay bakom mig….. ;)

- Vilka är dina favoritforum på Whoa?
Det är självklart Producenter & DJs och Beats. Men andra forum jag diggar och spenderar en hel del tid i är Blandat, Webbsidor, Datorer & Teknik, Svenk hiphop och Vår hiphop. Sen finns det en hel drös andra forum jag kollar runt i men som jag inte besöker lika frekvent.

- Vilket är ditt bästa/roligaste minne från alla år på Whoa?
Rent spontant är det nog när vi började göra Whoa the movie. Har dock läst igenom tråden på senare dar och insett att den var roligare då, när man var mitt uppe i den.

En annan rolig grej var när jag fick ett PM om att jag hade mordhotat användaren -verbose- och verkligen skulle passa mig. Det kom fram att det var när jag och en polare satt på tunnelbanan en sen natt och snackade. Min polare var arg på någon snubbe som hade börjat bråka under kvällen och berättade väldigt bildligt hur han skulle ge igen om han fick se den personen igen. Sen gled vi in på snack om Whoa och pratade väl om -verbose- (som jag inte hade lärt känna då). Någon bredvid oss på tunnelbanan hörde oss prata och uppfattade på något sätt mitt användarnamn (Tror vi kan ha pratat med dom. Det var den tiden på dygnet då man tror att man känner alla). Han kände -verbose- och dagen efter fick jag det arga meddelandet där det även stod att -verbose- hade blivit underrättad. Som tur var hade min bror sprungit in i -verbose- tidigare och kände honom lite, så min förklaring blev godtagen.

- Varför föredrar du Whoa framför andra forum/communitys?
För det första har jag inte hittat ett forum som har haft i närheten av så bra diskussioner om hiphop som Whoa har haft. Sen har det alltid varit bra när man velat ha kritik på beats eller rap. Och jag har alltid tokdiggat upplägget. Det finns inget forum som har skönare struktur!

- Hur tror du att du upplevs på nätet, och är det en rättvis bild av ditt verkliga jag?
Jag tror jag är ganska mycket som i verkligheten. Dock känns det som att man lätt kan missuppfattas och så, men det har inte lätt till några större incidenter.

- Vilket är ditt bästa konsertminne?
Har nog två. Det ena var Looptroop på fryshuset. Tror det var i samband med att de släppte The Struggle Continues, 2002. Kommer ihåg hur jag och några polare stod och köade och att jag efter konserten fick skaka hand med Promoe.

Det andra är The Roots på Hultsfred 2004. Det var sjukt bra och jävigt smockat, men vi lyckades ändå ta oss längst fram.

- Vilka låtar tröttnar du aldrig på?
Man kanske ska ta gamla godingar som man lyssnat på länge, men jag kör från spellistan som hållit ett bra tag och som fylls på kontinuerligt.

Här kommer min saliga blandning…

Brother Ali – Good Lord
Ken Ring – Feel The Pain
Zacke – Öppet idag
Cas Haley – Easy
Job2Do – Do Do Do
Intense feat. Allyawan – Changed Man
Industrin – Enkel man
Helt off – Tillsammans
Helt off – KO
Sublime – Santeria
Kultiration – Propaganda
Zaz – Les Passants
Brother Ali – Palm The Joker
Looptroop – Long Arm Of The Law
Immortal Technique – Obnoxious

Det finns många fler… Nu inriktade jag mig på hiphop även fast det slank in en del reggae också.