Video: Zacke ft. Timbuktu – Minicall

Zacke - Minicall

Zackes andra soloalbum Renhjärtat hyllades av våra skribenter Matias Rankinen och Ola Myhrman tidigare i år och övriga media i Sverige har fortsatt på samma inslagna spår. Skivan följer på ett snyggt sätt upp den prisade debuten Visst är det vackert och förtjänar att upptäckas av alla som gillar kvalitativ och originell hiphop!

Sedan ett par dagar tillbaka finns videon till den nya singeln Minicall ute på YouTube. Låten gästas av ingen mindre än Timbuktu och videon den är regisserad av Shaz. Pumpa och njut!

Relaterade länkar och information:
Köp Zackes skiva via Bengans.se

Forum: [Video] Zacke ft. Timbuktu - Minicall

Läs mer:

Kommentarer

   
2013-03-31 22:24
Så jävla TUNG!!!
2013-04-01 10:28
sådär
2013-04-01 12:18
Videon eller låten? Jag tycker dom gör det mesta rätt här. Gillar hur de varvar flowet (a la Busta) och texten sitter. Bra tryck i beatet. Videon kanske lite enformig men underhållande inslag.
2013-04-01 12:33
Låten. Videon är ok antar jag, fattar inte den men den gör väl sitt jobb. Låten däremot tycker jag mest är nånstans mellan störig och blaha. Jag förstår att det här är populärt just nu, det ska vara lite dansant, glatt och gärna retro-ironiskt men jag tycker inte låten är tillräckligt bra och jag tycker hela grejen är rätt menlös. Välproducerat, inget direkt fel i texterna, men heller inget alls som får mig att vilja varken dansa eller lyssna igen.

Vill du också kommentera? Bli medlem på Whoa och sätt igång! Är du redan registrerad kan du gå direkt till [Video] Zacke ft. Timbuktu - Minicall för att kommentera!