Spännande SR-intervju med Chords

Chords

Efter att rapparen Chords släppte sin debutplatta Garden Around the Mansion 2003, så kom aldrig det där genombrottet som han väntat sig, trots att han turnerat land och rike runt med både Timbuktu och Looptroop. Men till slut ryckte han upp sig, och är nu Grammis-nominerad med sin nya skiva Looped State of Mind.

I en inspirerande intervju med reportern Sigge Dabrowski berättar han nu om vägen tillbaka. Om hur han gick från att vara en ”riktig jävla slacker” till att göra fyra spelningar som förband till Kendrick Lamar nu i februari.

Länk till radioprogrammet: 
http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=4067&artikel=5448214

Forum: Spännande SR-intervju med Chords

Läs mer:

Kommentarer

   

Vill du också kommentera? Bli medlem på Whoa och sätt igång! Är du redan registrerad kan du gå direkt till Spännande SR-intervju med Chords för att kommentera!