Nya battles från The Ring Battles, Basementality Battles och ny liga i Norge.

bildsrpk1
Tre battles från tre olika ligor har under den senaste tiden dykt upp på youtube. Först ut så var M. Crackson hos våra vänner i väst och battlade i en trespråkig battle mot Pats One i den nystartade ligan Bump Heads. Även i Göteborg går det att arrangera battles vilket Basementality Battles visade med sitt event på Kontiki där Bildspråk mötte Obnoxiuz. Sist men inte minst kommer ett efterlängtat klipp från The Ring Battles beginnerevent från maj,2010. Där får vi se en tagteam mellan Pikku & Juiz och Von Hagen & Crazy Toss.

Forum: [Video Battle] Bump Heads: Michael Crackson vs. Pats One (trespråkig battle)
Forum: [Video Battle] Obnoxiuz Vs. Bildspråk den Tyngre (Basementality Battles)
Forum: [Video Battle] The Ring Battles: Pikku & Juiz vs Von Hagen & Krazy Toss (Tagteam)

Läs mer:

Kommentarer

   
2013-01-21 11:47
"Här står du och glor i dina fucking skor"- tog battlen
2013-01-21 13:02
Von Hagen är nån sorts geni. Och Krazy Toss inte så dålig han heller. Rond 3, vilket jävla performance.

Juiz och Pikku var väl bättre enligt det traditionella sättet att se på saken, bättre artikulation och flow, mer traditionella rader, mindre helt skitkonstiga rader och upplägg. Men å andra sidan var dom inte jättebra, och klarar man inte att fullkomligt dominera när det här är motståndet så tycker jag inte heller man förtjänar att vinna.

Så jag ger det till Von Hagen och Krazy Toss.
2013-01-22 18:21
dundermannen skrev:
....och klarar man inte att fullkomligt dominera när det här är motståndet så tycker jag inte heller man förtjänar att vinna.

Så jag ger det till Von Hagen och Krazy Toss.


Hahaha bra motivering! Jag håller med om ditt domslut men endast för Krazy Toss i sista ronden.

2013-01-22 23:24
Hahahaha!
2013-01-22 23:38
Som sagt Von Hagen battlar hela scenen när han ställer sig i ringen "vet du vad som va dåligt med det ni sagt-allt", precis så dåligt att det blir bra... Publiken hängde inte med riktigt, jag hade nog varit dubbelvikt men sen va det ju drogfritt. När händer big O mot Vpn Hagen och kommer det finnas förköp?
2013-01-24 18:01
Hagen & toss, överkörd!
2013-01-24 23:51
Vad heter den där sjukdomen när man är en bäbis men ser ut att vara 90 år gammal? Von Hagen förtjänar bästa tänkbara motståndare.
2013-01-25 1:59
Vilka fula jävlar ni alla är.
2013-01-28 3:46
vafan, jag läste pat stay och insåg inte att de var pats one tills hans ansikte dök upp i videon.
2013-01-28 17:09
:/ Von Hagen och Krazy Toss var ju helkassa, känns som deras ronder endast bestod av: bög bög bög bög, heheheh, bög bög bög. Bara tragiskt.
2013-01-28 19:06
Von Hagen och Crazy Toss levererar med en sällan skådad entusiasm... Inget upplägg har den utgång man föreställer sig, det kan till tittares förvåning resultera i en regelrätt och medveten "bite" men ofta som en sorts hyllning, en avart av en tidigare lagd rad fast i en sämre tappning. Då detta team går upp mot mid-tiers som i klippet ovan blir komiken nästan uppenbar då hela uppvisningen känns som en medveten parodi på en avarage battlerappares sämsta bars fast de obevekligen matar dessa upplägg genom tre hela ronder. Avsluten är fantastiska, det kan vara ett snabbt nästan ursäktande avslut som att insikten att det egentligen inte håller slår rapparen precis innan slutklämmen ska komma, eller raka motsatsen, ett kraftigt, nästan aggressivt utspel där punchlinen levereras från en vilt gestikulerande Toss eller Hagen och som oftast följs av en utebliven respons vilket lyfter komiken ytterligare för dessa grabbar låter sig inte nedslås. Det krävs en riktig battle- connoisiuer för att till fullo uppskatta Hagen/Tuss som tar formatet till en ny nivå, hur dissar du egentligen någon som medvetet bryter ner alla tänkbara upplägg och koncept till rappakalja och till synes medvetet inte tänker ta den traditionella battle-vägen och upprätthålla nån form av hiphop-värdigt ego? Pat Stay vs Von hagen
2013-01-28 19:34
VRGNHNS Jag vet inte om du var seriös med det du skrev men det sammanfattar jävligt bra varför Von Hagen och Krazy Toss funkar asbra i mina ögon.
2013-01-28 19:38
KaptenKrok P27

Seriös... ett par öl och ett Von Hagen-battle är alltid en nice början på kvällen!
2013-01-31 23:02
Pikku och Juiz gör jävligt bra ifrån sig även om Juiz kanske droppar nååågra lite fööör enkla skämt(som jag dock skrattade åt).

Vet inte riktigt vad man ska säga om Von Hagen och Toss.. På något sätt är det ju underhållning. Om man sedan visar sina polare på förfestar och skrattar åt dom eller med dom är nog lite 50/50. Dom går ju verkligen in för det och är samspelta. Men att dom tog sig vatten över huvudet när det gällde unlimited tror jag nog de flesta skriver under. Hade dom bantat ner ronderna till 60-90 sekunder och skippat alla bögskämt så hade det inte varit lika uselt som det framställdes som nu.

Skulle vilja se en mutation av Kalle Balik, Von Hagen och Toss. Smarta rader med alla bokstavskombinationer som finns.
2013-02-01 13:13
Von Hagen o toss är nästan battle-versionen av Family Guy... Det ÄR även kul på pappret just för att man verkligen alltid överraskas av vad som kommer ur käftarna, visst mkt "rädas" av den extremt komiska leveransen. MEN hade alla tyckt det var kul så skulle ju komiken försvinna lite då det är kontrasten mellan deras show och publikens reaktioner som är en stor del av nöjet, både live och på nätet.


Deras varianter på storytelling, bögskämt, drake-punchilnes, referenser till andra battles osv hehe... Tar det varje dag framför de flesta battles där man sitter med stenansikte (ingen diss till rapparna nu):

2013-02-14 22:08
Alltid kul att se folk som skiljer sig från mängden.

Vill du också kommentera? Bli medlem på Whoa och sätt igång! Är du redan registrerad kan du gå direkt till [Video Battle] The Ring Battles: Pikku & Juiz vs Von Hagen & Krazy Toss (Tagteam) för att kommentera!