Vendetta: Grizzly vs Pziclone

Tre dagar, tre battles! Matcherna från Vendettas kvartsfinal, som utspelade sig den 25 augusti på Pitch Black i Linköping, slår oss nu som hungriga vågor mot intet anande klippor (och vi klippor tar girigt emot). Onsdagens battle är den mellan Skånes Grizzly och Pziclone från Linköping. Kolla vem som tar sig vidare till semifinal här nedanför.

Forum: [Video Battle] Vendetta 2012 Kvartsfinal: Grizzly vs Pziclone

Läs mer:

Kommentarer

   
mfs
2012-09-19 21:56
Pzyclones apotekare-rad var så fet!

Annars dödade ju Grizzly denna.
2012-09-19 22:03
Mycket skumt att Erik Indian får dömma en Pziclone-battle.
2012-09-19 23:03
grizzly!
2012-09-20 1:23
shiiiit! Fan ett tag tyckte jag Grizzly va sämst i hela battlesverige, helvete vad han har steppat upp alltså.

Håller med om allt han på whoabloggen skrev
2012-09-20 1:29
håller dok inte med, tycker pzi hade bättre bars. Grizzly gjorde bra ifrån sig och va underskattad innan vendetta...

Tyckte inte heller "real-talket" var något "slag i solarplexus", då det är uppenbart va pzi gjort för insats på engelska och det fortfarande är mkt kompisstämning över battlen. Var dock ingen oförtjänt vinst grizzly levererade lite bättre.

"jag bestämmer"
2012-09-20 11:49
grizzly har blivit jävligt nice !
2012-09-20 11:50
Nu har jag inte sett Shazaam vs Nomad än, men jag tror den är riktigt bra. Så detta var den svagaste battle från kvällen. Jag tycker att alla semis överlag var lite svagare än de i malmö, men fortfarande bra battles. Först tyckte jag att publiken var riktigt kasst och oengagerad men vad ska dom reagera på när det är en svag battle?
Jag tycker Pzi tappade i första versen när han säger att "hans teman är avancerade" och så kör han i princip hela battle med samma vinkel, att grizzly har många gäster på skivan.... som ALLA andra gjort som mött Grizzly. Grizzly hade inte heller den mest originella vinkeln, känns löjligt att han på något sätt ska "försvara" o-zone när han inte är en del av staffen där..
2012-09-20 11:55
Grizzly har blivit jävligt vass tycker jag! Välförtjänt vinst
2012-09-20 12:33
Kan folk i Linköping inte vara tysta?
2012-09-20 12:56
Som många skrivit så har Grizzly "steppat upp" en hel del. Tror mycket också beror på att "kriterierna" för vad som är en bra text i battles har ändrats lite, Grizzly körde rätt mycket "interna" grejer om musiken osv innan mot t ex Jimmy och Third Eye i sina första men det uppskattades inte på samma sätt då, eftersom folk inte hade koll på vilka alla var. Så jag tror att det är en del av det hela och den andra delen är att han helt enkelt utvecklats.
PziClone var bra i denna, men det var några slarvfel här och var som fick det att gå till Grizzly. Även om Grizzly mycket möjligt hade tagit det ändå som PziClone själv säger.

Jag har väldigt svårt för bådas utseende vilket gör det svårare att uppskatta battlen till fullo. PziClone är lite för "söt" och Grizzly har lite "löjliga" drag.

Gällande huruvida "klassen" på battlesarna var bättre i första rundan kan jag hålla med lite om. Jag tycker att Grizzly gör bättre än första, PziClone ligger på ungefär samma nivå som första, jag själv tycker jag ligger på ungefär samma som förra också och det samma med Hyper. Third Eye var bättre första rundan(även om han hittade på en hel rond i den första och låtsades att det var real talk). Kalle var bättre i första rundan också, mycket pga att han tog lite väl långa konstpauser mot mig. Okej att man vill vila på en reaktion, men jag tycker inte att jeansskjorteraden var så bra att det var värt att lägga 30 sek att glida på den.

Rent tekniskt och publikmässigt var första eventet "snyggare" och "bättre" MEN sett som event att vara på så tyckte jag att Linköping var roligare än första, fulla människor och bra musik(bortsett från Bowers show case som var lite av en plåga och lät "för jävligt). Tyckte också det var opassande av Bowers att dra upp Fasa på scen och hångla med honom när han körde sin senaste "Love Fool".

En eloge till The Ring för sitt tyngsta event någonsin och en sjukt fet kväll. Kan dessutom tycka att det är lite charmigt med en berusad publik, då krävs det att man tar kontroll över dom jävlarna direkt, så det blir en extra nivå i det hela.
2012-09-20 13:08
Jag tyckte det här var fetaste battlen hittills i kvartsfinalen. Ska bli spännande att se Nomad vs Shazaam ikväll!
2012-09-20 18:17
Jag har väldigt svårt för bådas utseende vilket gör det svårare att uppskatta battlen till fullo. PziClone är lite för "söt" och Grizzly har lite "löjliga" drag.


Hahaha! Är han verkligen så söt?

Battlen va fet och Grizzlys tredje rond var en av kvällens bästa, kändes hårt och äkta. PziClone gjorde bra ifrån sig med men Grizzly vann med liten marginal, trots att han är från skåne.
2012-09-20 18:26
Äh, Skåne är ju navet i den svenska hiphopkulturen och har så varit en god stund nu. På 90-talet så var det Sthlm men de får nöja sig med en andra plats idag. "Personal opinion" men är det många som är oeniga i det uttalandet? ;)

//Paz
2012-09-20 19:48
Grizzly käkar upp Pziclone, tycker alla hans ronder var bra.

Sen är det tråkigt att publiken inte kan hålla käft under matcherna, är säkert skitkul att vara där och stoja, det bidrar säkert till lite stämning men på film blir det megajobbigt.
2012-09-20 19:49
Jag tycker inte att Grizzlys första rader är speciellt roliga, och vetafan om det ens är ok att säga så "bli polis eller sälja ditt crack, studera jurik eller klättra i träd". Hur fan kom han undan med den?

Resten av dem ronden var rätt kass också. Annars var det rätt jämt, Pzi sluddrar lite, har kanske lite bättre bars, men Grizzlys sista var tung.
2012-09-20 20:16
fan va grizzly har blivit feeet!
2012-09-20 20:19
Machete skrev:
Äh, Skåne är ju navet i den svenska hiphopkulturen och har så varit en god stund nu. På 90-talet så var det Sthlm men de får nöja sig med en andra plats idag. "Personal opinion" men är det många som är oeniga i det uttalandet? ;)

//Paz
Lätt, frågan är om Stockholm eller Uppsala är nummer två!
2012-09-21 12:09
Okej att man vill vila på en reaktion, men jag tycker inte att jeansskjorteraden var så bra att det var värt att lägga 30 sek att glida på den.


hahaha!
2012-09-21 13:42
Impressed by the bear...
2012-09-21 23:12
Helt meningslöst att ens hålla battles när folk står och jiddrar i bakgrunden.
Det är inte ens kul att kolla på, förlorar hela charmen.
Asså varför i hela helvetet drar man till ett battle-event om man inte ens ska lyssna påre? Blir fan irriterad på riktigt, ruggiga pajasar.

Menar inte bara denna battle, hela kvartsfinalen har varit lika kass på den fronten.
2012-09-22 10:26
Fy fan, Grizzly har blivit giftig... Den här turningen kan bli riktigt spännande om den här karln fortsätter vara så här hungrig, finns definitivt chans att han kan löpa linan ut.
2012-09-22 11:59
Okej att man vill vila på en reaktion, men jag tycker inte att jeansskjorteraden var så bra att det var värt att lägga 30 sek att glida på den.- Haha jag dör!

Vill du också kommentera? Bli medlem på Whoa och sätt igång! Är du redan registrerad kan du gå direkt till [Video Battle] Vendetta 2012 Kvartsfinal: Grizzly vs Pziclone för att kommentera!