Maffig gratiskonsert med RMK torsdag 30/8

Bra musiksmak och knapert med pengar i plånboken behöver nödvändigtvis inte vara ett problem. Imorgon, torsdagen den 30:e augusti, uppträder nämligen RMK & Kompaniett i Fryshuset (i Stockholm) tillsammans med de Kungliga Filharmonikerna. Ett lika unikt som spännande arbete, som nu blir av efter nära inpå två års planerande och förberedande.

Konceptet för kvällen är att låta både orkester och band presentera sig med sin ”egen” musik; Kungliga Filharmonikerna med verk ur den klassiska repertoaren och RMK & Kompaniett med sina egna hiphoplåtar. Dessutom får man sällskap av streetdansaren Dalena Tran, som hjälper till att sätta en häftig och gränsöverskridande prägel på framträdandet.

Konserten presenteras av Fryshuset i samarbete med Stockholms Konserthus och med stöd av Ung aktiv kultur från Stockholms läns landsting. RMK & Kompanietts debutalbum kommer, för den intresserade, även att säljas på plats för 100:- (endast kontant).

Var? Arenan, Fryshuset (Hammarby sjöstad)
Tid? 19.00 startar konserten, men alla som vill har möjlighet att komma redan 18.00 och träffa alla inblandade musiker.
Kostnad? GratisRelaterade länkar och information:
Facebook-eventet
http://fryshuset.se/Fryshuset/evenemanghome.aspx?Eid=2643
http://www.konserthuset.se/Default.aspx?PageId=16&Sida=Kalender&ConcertId=59182&Konsert&leftpanedate=2012-08-01
http://fryshuset.se/Fryshuset/nayanews.aspx?EId=2805

Forum: 30/8 RMK & Kompaniett och Kungliga Filharmonikerna @ Fryshuset, Stockholm

Läs mer:

Kommentarer

   
2012-08-29 21:49
grymt!
2012-08-29 21:56
Verkligen! Jag ska dit. Ska du?

Vill du också kommentera? Bli medlem på Whoa och sätt igång! Är du redan registrerad kan du gå direkt till 30/8 RMK & Kompaniett och Kungliga Filharmonikerna @ Fryshuset, Stockholm för att kommentera!