Video: Meta Four & Chuey – Öppna dina ögon

Meta Four & Chuey är ett svenskt hiphopsamarbete som föddes kort efter årsskiftet 2012 i Göteborgsstadsdelen Bergsjön, där de båda växt upp tillsammans. Det fanns tidigare planer på att samarbeta, men de planerna rann ut i sanden. Efter att de båda umgicks igen tidigare i år så tändes den musikaliska gnistan på nytt, och de släpper nu deras första gemensamma singel, låten Öppna dina ögon, som är den första låten från deras kommande platta Est Quod Est.

”Singeln är först ut att släppas och vi hoppas på att kunna inspirera människor där ute som fokuserar på de negativa faktorerna i ens egna stressfyllda vardag, vi hoppas på att kunna få öppna dina ögon” – Meta Four och Chueys egna ord om släppet.

Musikvideon är gjord av Patrik Vincent, för Puzzle Prod, som är en del av foto/videokollektivet Studio Majorna.

Forum: [Video] Meta Four & Chuey - Öppna dina ögon

Läs mer:

Kommentarer

   
2012-08-20 7:15
Aaaah underbart!
2012-08-20 10:57
Riktigt tung! :)
2012-08-23 5:56
Daaaaaaamn! Aldrig hört Meta på svenska förut. Sjukt fett man!
Refrängen är out of this universe! Ny soul singer rising?

Vill du också kommentera? Bli medlem på Whoa och sätt igång! Är du redan registrerad kan du gå direkt till [Video] Meta Four & Chuey - Öppna dina ögon för att kommentera!