Video: P.J. – Ain’t so Hard

Rapparen P.J. från Lund har haft en raketkarriär det senaste året. Det började med att han släppte sitt mixtape Wonderful Wednesdays som genererat ryggdunkar från etablerade artister som Timbuktu och Chords, och för några minuter sedan släppte han sin första ”riktiga” musikvideo. Musikvideon är till låten Ain’t so Hard från det kommande albumet Makin’ Moves, som släpps den 31 augusti.

P.J. själv om låten: ”Låten och videon fungerar som en slags reality check för personer som förstorar småproblem, vilket förtydligas genom introduktionstexten i videon som lyder: ”An anthem for the glass half empty souls”. Låten uppmanar en att ta ett steg tillbaka och se situationen ur ett större perspektiv.”

För er som bor nere i södern kan jag rekommendera att ni tar er till Mejeriet i Lund den 11 augusti, då DJ Beneaf hostar en hiphopafton som gästas av P.J., och det kommer bjudas på en speciell förhandsvisning av Makin’ Moves.

Videon är producerad av kortfilmsregissören Ludvig Hedlund.

Relaterade länkar:
P.J. på Facebook
P.J. på Youtube
P.J. på Twitter

Forum: [Video] P.J. - Ain't so Hard

Läs mer:

Kommentarer

   
2012-08-10 14:09
Uppbyggnaden av låten och flowet påminde lite om Kendrick Lamar.

Jag är positivt överraskad. Mycket bra!
2012-08-10 16:48
Njaaa..
2012-08-11 11:34
lättare att sno andras än att anstränga sig hårt. engelskspråkiga delen på fram marsch.

no thank you.
2012-08-14 0:55
fett

Vill du också kommentera? Bli medlem på Whoa och sätt igång! Är du redan registrerad kan du gå direkt till [Video] P.J. - Ain't so Hard för att kommentera!