Video: SödraSidan – Fånga dagen

Efter att ha släppt populära låtar så som AllaSödrasidan Remix och Min hemstad  så är söderortskillarna i SödraSidan, före detta Dalenbarn, återigen tillbaka med en ny video och låt. Låten, som andas sommar och nostalgi, heter Fånga dagen.

Videon är gjord av  Emilio Di Stefano/12X Production.

Forum: [Video] Video: SödraSidan - Fånga dagen

Läs mer:

Kommentarer

   
2012-07-14 21:35
SödraSidan växer på en. Tycker det är uppenbart att de lägger ned mycket tid på sina singelsläpp, båda vad gäller tanke, beats och videoproduktion.
2012-07-15 13:52
Oracle P29

Inget hat mot södrasidan, det är kvalité men gillar ändå deras "första" låt som Dalenbarn mer än det här, mer melodiska och slätstrukna uttrycket.

Känns också lite som ett kvitto på att du automatiskt lättare kan nå ut om du är från sthlm, om man ställer dom mot tex Majistern;Igen, all framgång till SödraSidan, inget hat
2012-07-17 12:00
södra sidan är ju inte, tekniskt sätt, dom bästa rapparna eller textförfattarna men dom lyckas ändå få en riktigt skön vibe i sina låtar
2012-07-28 23:52
Södra Sidan är dalenbarn, dom har bytt namn bara.

Vill du också kommentera? Bli medlem på Whoa och sätt igång! Är du redan registrerad kan du gå direkt till [Video] Video: SödraSidan - Fånga dagen för att kommentera!