Videopremiär: Follow Him To the End Of the Desert – Bumpy Ride

”Bilden på en mördad vargjägare omgiven av djurvänner med terroristmasker och påkar passar som hand i handske till jägarorganisationernas propaganda att alla ”vargkramare” är galningar. Djurvännernas/ jakthatarnas försök att sabotera vargjakten i Dalarna med fyrverkerier är av ungefär samma karaktär.” (Jan Guillou)

Follow Him To The End Of The Desert är en dedikerad och intill vansinne övertygad vegan och hiphopartist från industristaden Borlänge i Dalarnas mörka skogar. Han är den enda akten i sitt slag. Han har upplyst och predikat live på ställen som Debaser Slussen, Roskilde (DK), Peace and Love och Loppen (DK) med sina originella och intensiva liveframträdanden.

Vargdebatten må vara viktig men det är musiken som är drivande och efter en del vinyl-EPs och mixtapes är det i juni dags för första singeln Time To Die från skivan The Dalecarlian Book of the Dead, som kommer till hösten och innehåller gästartister som Peter Dolving (The Haunted), Prop Dylan, Henry Bowers m.fl. och produktioner av bl.a. Snowgoons, Logophobia, That Swedish Guy och Efrik.

Bumpy Ride är b-sidan till första singeln Time to Die från nämnda skivan. Här ger vi er, som första media, videopremiären av låten i fråga. Enjoy!

Läs mer: