RMK & Toppen släpper album och Sober & RMK släpper singel

För lite drygt en vecka sedan bjöd vi på en försmak av RMKs nya singel med Patrik Isaksson. Vi nöjer oss dock inte där utan vill även passa på och tipsa om två andra projekt som Rikard De Bruin är inblandad i.

Vi börjar med Fuck You Pay Me som är en duo bestående av RMK och Johan ”Sober” Alander från Ismen. Häromdagen släppte de svängiga låten Min min min från deras kommande EP och har redan fått över 10 000 views på youtube. Lyssna in dig nedan!

Vid sidan av samarbetet med Sober har RMK även ett samarbete med Toppen från The Larssons. Förra året gav killarna oss härligt sköna Du tror du vet (där även Estet var med) och Sluta stressa mig, och nu har de släppt ett helt album på Spotify med skön rap över akustiska beats som gjort för gräsmattorna i sommar.  Lyssna via länken under videon!

Klicka här för att lyssna på RMK & Toppen – RMK & Toppen

Forum: [Audio] RMK & Toppen - 2012 (Nytt skivsläpp)
Forum: [Audio] Fuck You Pay Me (Sober & RMK) - Min min min

Läs mer:

Kommentarer

   
2012-04-25 18:28
Låter fett! Ledordet verkar vara att ha roligt och leka med alla element. Lite americanovibbar. Jag hade velat haft tydligare panoreringar i mixen då denna låt är riktigt svängig!

Vill du också kommentera? Bli medlem på Whoa och sätt igång! Är du redan registrerad kan du gå direkt till [Audio] Fuck You Pay Me (Sober & RMK) - Min min min för att kommentera!