Videor: Nytt från Carlito och Peshi

För två år sedan släppte Carlito sin platta Guldburen här på Whoa. Succén var ett faktum och Aylas aktier stärktes ytterligare ute i landet. Efter en tids tystnad har han nu släppt nytt material, producerat av Masse. Kolla in nya videon till Andra ronden här nedanför, där bland annat Sverigedemokraterna får sig en och annan käftsmäll.

En annan rappare som hållit på desto längre är Peshi. Häromveckan tipsade vi om hennes medverkan på låten Automn 2.0 och nu har hon även släppt en egen låt på youtube, i form av Flyphonic-producerade Gone. Kolla in den också och hitta viben inför lördagskvällen!

Forum: [Video] Peshi - GONE

Läs mer:

Kommentarer

   

Vill du också kommentera? Bli medlem på Whoa och sätt igång! Är du redan registrerad kan du gå direkt till [Video] Peshi - GONE för att kommentera!