Tokdisco fyller 3 år på jazzhuset lördagen 5 november

TOK-DISCO 3-ÅRSKALAS @ JAZZHUSET
LIVE på scen: DADDY BOASTIN
Gäst DJ i ”loungen”: Klara Grape
Resident DJs: Miss Alabama & Lövet
22.00-03.00, 100kr, 18 år
(Smarrig Tårta till tidiga gäster.)

Tokdiscos treårskalas firas i anrika lokaler på härliga och nyrenoverade Jazzhuset med 2 dansgolv då Pustervik har stängt för ombyggnad. Vi har bjudit in en riktig Favorit i Repris som gästade oss på tvåårskalaset och som rockade betydligt hårdare än någon annan gästartist vi haft till publikens stora glädje trots sin aktningsvärda ålder, denne Kung, glädjespridare och legendar inom svensk musik vid namn Daddy Boastin besöker oss för att riva av an drös med klassiker på micken på lördag.

Allra mest känd är han väl tillsammans med Latin Kings och TeddyBears som ”Kompisar Från Förr”, ”Snubben Troode Han Var Cool” ”Blend Dom” samt Teddybears STHLMs låtar ”Ahead of My Time” och ”Lttle Stereo”.

Väl Mött På Lördag!

P.S Daddy Boastin vänder plattor på Macforum, Kungsgatan 28 på lördag eftermiddag och butiken håller extra öppet mellan 16.00-18.00 för lite skönt 3-årskalas häng i novembermörkret. Kom förbi och delta i Macforums klassiska tipspromenad och chansen att vinna finfina priser, ta ett glas svalkande hallonsaft & njut av musiken och häng i gäng. D.S

Läs mer: