TungGung – Mördarom

TungGung Click (TGC) är ett kollektiv från norra sidan av Stockholm, med spännande material på gång. Clicken, som till stor del utgörs av rapparna Jojje, Ari, Kaz och Def, startade någon gång runt 2002-2003 och har sedan dess släppt verken TGC (TungGungClick) Vol. 1, Baxade beats vol. 1 och Avdammade spår 2005-2010.

Veckans mp3, Mördarom, skrevs till en start av medlemmarna Kaz och Ari, men det dröjde inte länge innan även resten av medlemmarna var sugna att kicka över beaten. Låten är hämtad från det kommande mixtapet Baxade beats vol. 2, som tidigare bjudit på smakproven Ta sig upp, Hög som ett flygplan och Bakdel. Precis som tidigare är det en ”baxad” instrumental som man valt att spotta över. I det här fallet Fabolous You Be Killin’ Em. Hoppas ni diggar!

Klicka här för att ladda ned låten

Länka till detta inlägg?
Vill du länka till detta inlägg använd http://blog.whoa.nu/2011/03/31/tunggung-mordarom/. Vi har tyvärr blivit tvungna att hindra direktlänkar till våra mp3/zip-filer pga. för höga kostnader för bandbredd.

Relaterade länkar och information:
TungGung Blogg: www.tunggungclick.blogg.se
TungGungTV (youtube-kanal): www.youtube.com/user/TungGungTV

Forumtråd: [Veckans MP3] TungGung – Mördarom

Läs mer: