Dubcnn/Whoa-TV! S01E08: Side Effectz – Same Shit Different Toilet

2008 släppte Växjö-gruppen Side Effectz sin debutplatta AOTS The Album och internet-EPn Elephant Ears men sedan dess har det varit ganska tyst. Efter två år av flyttlass, studiostrul och bakfylla är Linkan, Juancan & Isaac.V a.ka. Akopalips nu tillbaka med en banger vid namn Same Shit Different Toilet.

Låten är tagen från gruppens andra fullängdare The Wood Sessions, en samling låtar inspelade i Smålands mörka skogar. The Wood Sessions släpps nu till våren genom AOTS Entertainment, digitalt och på CD. Plattan gästas av Växjö-sonen Cap, Antone från RootPeople, Mariama och S.T.I.C.S.

Videon till Same Shit Different Toilet är filmad och regisserad av Vigge från DigitalDirt och spelades in under en helg nere i Malmö, där låtens producent Isaac.V numera har sin brevlåda.

Kolla på avsnitt #8 av Dubcnn/Whoa-TV här nedanför!

Ladda hem låten genom att klicka här (extern länk)

Relaterade länkar och information:
http://www.myspace.com/sideeffectz

Forumtråd: [Dubcnn/Whoa-TV] Side Effectz – Same Shit Different Toilet

Läs mer: