Ri-Fa – Det femte elementet (addendum)

Cover gjord av Hannes Hopf

Ri-Fa, en konstellation bestående av Shazaam, Tay Tay, SmoJo och Freezylocc. Utspridda över landet förenar de det bästa från både öst och väst och syr igen ziplock-påsen med rim, flyt och beats skapade för att få lyssnaren att sitta ner, lyssna och reflektera.

Ri-Fa gick under sommaren 2010 in i Level8 studio för att spela in uppföljaren till det kritikerrosade debutalbumet Ri-Fa Madness. Resultatet är en EP innehållande sex spår som spelar på den lite kallare och mer självbejakande sidan av livet. Produktionerna är signerade Solo, Icetail, Johnik samt RSL Beats. Med på EPn hörs även sång ifrån Emy Sandström samt Change från Level8 studio.

Under 2011 kommer det finnas mycket att ta del av ifrån alla reefers. Shazaam jobbar på en ny skiva, Tay Tay är inom kort aktuell med en solo-EP och ännu mer solomaterial väntas från både SmoJo och Freezylocc. Utöver detta så kommer ni kunna se majoriteten av gänget göra sina namn kända på den allt mer växande battlescenen i Sverige.

Låtlista:
01. I Danmark är det annorlunda
02. Oändliga-cirkeln
03. Det snöar
04. Frihet
05. Utan dig
06. Det regnar

LADDA HEM NETPLAYEN GENOM ATT KLICKA HÄR

Relaterade länkar och information:
www.dubcnn.se/blogg/rifa/
www.twitter.com/taytaydatdude
www.twitter.com/kungmakadam
www.twitter.com/rifasmo
www.twitter.com/shazaamjohn

Länka till detta inlägg?
Vill du länka till detta inlägg använd http://blog.whoa.nu/2011/02/15/ri-fa-det-femte-elementet-addendum/. Vi har tyvärr blivit tvungna att hindra direktlänkar till mp3/zip-filer pga. för höga kostnader för bandbredd.

Forumtråd: [Whoa Netplay] Ri-Fa – Det femte elementet (addendum)

Läs mer: