Pap – En minut

Pap är en 24 år gammal rappare från Malmö som har sysslat med musik sedan barnsben. När han var i 16-årsåldern kom rappen in i bilden och första släppet, Söder om stormen, anlände 2006. Detta resulterade bland annat i att titelspåret hamnade på Din Gatas playlist för en lång tid framöver, samtidigt som spåret Under, över spelades på P3 hiphop under 2009.

Ett egetproducerat mixtape, Djupt nere i skiten version 0,5, kom även det under 2009 och 2010 teamade rapparen ihop sig med Niz och släppte EPn You Can Not Deny The Phatness, vilken fick ett positivt gensvar i både media och hos lyssnarna. Nu, 2011, börjar det kommande soloalbumet En jävligt bra anledning till att leva närma sig (release: i slutet av februari) och förväntningarna ökar för varje dag som går.

Veckans exklusiva mp3, En minut, är det fjärde smakprovet från den kommande plattan. Låten är producerad av Leontin och laddas hem genom länken här nedanför.

Klicka här för att ladda ned låten

Länka till detta inlägg?
Vill du länka till detta inlägg använd http://blog.whoa.nu/2011/02/03/pap-en-minut/. Vi har tyvärr blivit tvungna att hindra direktlänkar till våra mp3/zip-filer pga. för höga kostnader för bandbredd.

Relaterade länkar och information:
http://www.p-a-p.se/
Första singeln Ett gammal förhållande
Andra singeln Anledningen
Tredje singeln Ursäkta min skånska

Forumtråd: [Veckans MP3] Pap – En minut

Läs mer: