Du har väl inte missat? Nya Evolution-tees!

Vi har tidigare lottat ut Evolution-tees med märket WESC här på bloggen. Nu finns även en lite rymligare modell, i form av Urban Classics, ute på marknaden. Gör som oss på Whoa och slå ett slag för svensk hiphop genom att köpa en t-shirt – som dessutom är riktigt clean – via Soulshack.se.

Äntligen är Evolution-tröjan här! Representera svensk hiphop i den här tishan. Den finns i två kvaliteter/storleksspann: Urban Classics i storlekarna XL – XXXL (!) och WESC i storlekarna M – XL. Evolution är ett samlingsalbum med de mest prominenta hiphop-artisterna från de senaste åren. De flesta låtarna är cuts inspelade särskilt för den här plattan. Evolution är ett projekt presenterat av radiojockeyn och hiphop-älskaren Ametist och legendariska Redline/Salazar Brothers.

Köp Evolution-t-shirts här!
Lyssna på Evolution på spotify här!

Köp Evolution-samlingen på iTunes här!

Helt missat dubbelalbumet? Lyssna på några av låtarna från Evolution här nedanför:

Relaterade länkar och information:
http://evolutionhiphop.se/

Forumtråd: Evolution släppt!!!

Läs mer: