Alexis Weaks releasefest på Styrbord Babord 21/1

Senast By Haart bjöd Alexis Weak till Göteborg från huvudstaden så var det för en villafest på Bel Parc i Slottskogen. Det var en kväll utöver det vanliga och slutade med att villan var fylld tills bristningsgränsen, och då stod det ändå lika mycket folk utanför som innanför entrén. När det nu har blivit dags för Alexis Weak att släppa sitt debutalbum Till minne av så är det en självklarhet att han ska få besöka Göteborgs svängigaste båt Styrbord Babord för återskapa magin. Den första svensken i rymden tar dock inte över rodret helt själv utan med sig har han La Vida Locash vilket självklart bäddar för en solklar succé. Gör inte misstaget som många gjorde förra gången Alexis var här, utan kom i tid, en kväll som denna bör inte missas på grund av en för lång förfest… eller för något annat för den delen.

Såhär skriver By Haart i sitt facebook-event:

Vi är fruktansvärt stolta över att återigen presentera våran favoritartist. Gullmarsplans stolthet, den första svensken i rymden och i vårat tycke den bästa textförfattaren det här landet spottat ur sig sen Håkan Hellström.
Den 21 januari firar vi Alexis Weak och släppet av hans debutskiva Till Minne Av på Styrbord Babord!

/by haart

Under tiden kan ni bygga upp peppen genom att lyssna på skivan här, eller så gör ni det som varje förnuftig människa borde, köper den här.

Forumtråd: Alexis Weaks releasefest på Styrbord Babord 21/1

Läs mer: