Pete Rock & C.L. Smooth @ Pustervik tisdag 14/12

Det finns egentligen inte särskilt mycket att säga. Scratch har gjort det igen. En av världens absolut bästa hiphop-duos kommer till Göteborg och Klubb Scratch på Pustervik nästa vecka. Så här säger dom själva om saken och vi kan inte annat än att hålla med:

Scratch Göteborg levererar den enda julklapp vi behöver i år. En av hiphopmusikens bästa grupper genom tiderna, Pete Rock & C.L. Smooth från Mount Vernon New York, gästar Pustervik tisdagen den 14 december. Det här är lätt en konsert som kommer gå rakt in på Scratch Top-10-lista av alla konserter genom åren. Gruppen gästade ett slutsålt Kägelbanan i Stockholm för ett drygt år sedan, och där talar folk fortfarande om spelningen som en av de bästa hiphopkonserter någonsin. Är ni redo för tidlösa mästerverk som ”They Reminisce Over You”, ”Straighten It Out”, ”I Got A Love”, ”The Creator”, ”Mecca And The Soul Brother” och ”Take You There”? Värmer upp för kvällen gör AyesOne & Lövet.

INFO:
Tisdag 14 december 2010 @ Pustervik
Scratch proudly presents:
PETE ROCK & C.L. SMOOTH (US)
Öppnar 21.00. På scen 22.00.
Förköp (rekommenderas starkt):
295kr + serviceavgift hos Pusterviksbiljetter
Ticnet http://www.ticnet.se/PETE+ROCK+%26+C.L.+SMOOTH-biljetter/event/PVB1214

Forumtråd: Pete Rock & C.L. Smooth @ Pustervik 14/12

Läs mer: