Castor P feat. Craig G & White Shadow – Miracle (prod. Soul Theory)

I slutet av mars introducerade vi rapparen Castor P för er läsare, och mottagandet slutade mer än gott. Ett par tusen spelningar senare av låten Min stad är den Oslo-baserade artisten, som till vardags även reppar Skövdeförorten Södra Ryd, här igen med en ny tung låt exklusivt för alla läsare och besökare på Whoa.

21-åringen, som sedan en tid tillbaka är aktuell med streetalbumet Underverk, kom nyss hem från en Balkanturné där han bland annat spelade in nytt material med de mycket respekterade rapparna Ufo Click från Kosovo. Vid sidan av detta arbetar Castor P även mycket tillsammans med Soul Theory och Stanley Steel.

Nu släpps internetsingeln Miracle som veckans mp3 här på Whoa, både som original och remixversion. Medverkar på låten gör ingen mindre än den amerikanske legenden Craig G, som du kan läsa mer om här. Soul Theory har producerat och cutsen läggs av White Shadow. Miracle kom till under en stekhet sommardag där mer eller mindre allt klickade direkt.


Klicka här för att ladda ned originalet
Klicka här för att ladda ned remixen

Länka till detta inlägg?
Vill du länka till detta inlägg använd http://blog.whoa.nu/2010/09/09/castor-p-feat-craig-g-and-white-shadow-miracle-prod-soul-theory/. Vi har tyvärr blivit tvungna att hindra direktlänkar till våra mp3/zip-filer pga. för höga kostnader för bandbredd.

Relaterade länkar och information:
Intervju med Castor P
www.castorpi.com

Forumtråd: [Veckans MP3] Castor P feat. Craig G & White Shadow – Miracle (prod. Soul Theory)

Läs mer: