Singel från nya gruppen med Rusiak, Adiam Dymott, Näääk & Nimo

Det finns nog ingen som lyssnar på svensk hiphop som aldrig har hört talas om Thomas Rusiak. Efter singeln Hiphopper och för sin medverkan i gruppen Natural Bond så kommer han nog föralltid att klassas som en legend av många. På senare tid har Rusiak fokuserat allt mer på rockmusik, då famförallt i sitt samarbete med sångerskan Adiam Dymott, som släppte sitt hyllade självbetitlade debutalbum förra året. Dessa två, som jag nämt ovan, har nu slått ihop sig med rapparna Näääk och Nimo. Näääk är förmodligen mest känd för sin singel Mina gansgters och Nimo för sin mixtapeserie Brush från annan mush.

Kvartettens gemensamma  album släpps i höst på Slang Musik och de kommer att upträdda tillsammans på Peace & Love den 3 juli. Första singeln Hur Högt? gästas av Jensa från Hoffmaestro och DJ Viet-Naam.

Ladda ner Hur högt? här

Relaterade länkar
http://slangmusik.com/

Forumtråd: [Audio] Näääk, Nimo, Rusiak & Adiam – Hur Högt?

Läs mer: