Twang System – Never Let You Down

I dessa sommartider känner vi på Whoa givetvis ett extra stort ansvar att förse alla er där ute med skön musik att spela i värmen. Denna veckans mp3 kommer därför från reggae- och dancehallcrewet Twang System, som inom kort blir aktuella med en promotion-CD som förhoppningsvis sätter musikerna ordentligt på kartan.

Twang System startades för ungefär ett år sedan och består av Briz, Marwin B, Don Paco och Dj Patuu, alla från olika delar av Stockholm. Paco och Briz var tidigare medlemmar i hiphopgruppen Halvblod som splittrades hösten 2008 och en solo-EP med Paco, med titeln Levebröd, gavs ut under 2009. Det kommande släppet blir det första gemensamma materialet tillsammans, men det har inte hindrat gruppen/kollektivet från att uppträda på klubbar i såväl Stockholm som Helsingfors. Närmast väntar spelningar den 11:e och 12:e juni på ”Passa Passa!” på Solna Ungdomsfestival respektive SPHM Rootsfestival i Vintervikens trädgård.

Den exklusiva låten, Never Let You Down, gästas av Leo Smith, en 18-årig talang från Bromma. Beat/riddim, inspelning och mix är signerat Don Paco i deras egen studio. Håll även utkik efter den tillhörande videon, som dyker upp inom en snar framtid.

Klicka här för att ladda ned låten

Länka till detta inlägg?
Vill du länka till detta inlägg använd http://blog.whoa.nu/2010/06/10/twang-system-never-let-you-down/. Vi har tyvärr blivit tvungna att hindra direktlänkar till våra mp3/zip-filer pga. för höga kostnader för bandbredd.

Relaterade länkar och information:
http://twangsystem.blogg.se/
www.myspace.com/twangsystem

Forumtråd: [Veckans MP3] Twang System – Never Let You Down

Läs mer: