Ladda hem ”Ri-Fa @ The Movies Vol. 4″

Ri-Fa är en grupp bestående av Shazaam, Tay Tay, Freezylocc & Smo Jo. 2007 släppte de sin debutskiva Ri-Fa Madness efter åratal av samarbeten och hundratals spelningar. Plattan släpptes via internet, fick bra respons och laddades ner av fans över hela norden.

Under senare delen av 2009 har gruppen jobbat hårt. Tre stycken volymer av mixtapeserien Ri-Fa @ The Movies har nått allmänheten och responsen varit grym! Du kan ladda ner alla tidigare mixtapes i serien på rifacrew.blogspot.com.

Nu släpper Ri-Fa tillsammans med Whoa fjärde volymen i serien @ The Movies Vol. 4: Fyra Nyanser av Brunt. I och med detta släpp avfyras även starten för arbetet på den femte delen av Ri-Fa @ The Movies. Vol. 5 kommer vara ett fristående album och den första officiella uppföljaren sen 2007 och Ri-Fa Madness.

Fyra fingrar upp för Sveriges bästa grupp! Ladda hem Ri-Fa @ The Movies Vol. 4: Fyra Nyanser av Brunt genom direktlänken nedanför låtlistan.

Låtlista:
01. Fyra fingrar upp – Fyra nyanser av brunt (beat: Soultheory)
02. Banger mode (beat: Litanol)
03. På din scen
04. Bring it out
05. En stund för mig själv (beat: Logophobia)
06. Fader som son
07. Bring it out igen
08. Sån är jag
09. Ri-Fa mode
10. Nummer 1 (sång: Emy Sandström)
11. Lina (beat: Logophobia)
12. Snubblar
13. Hitta hem
14. Ri-Fa season REMIX (beat: Johnik)

LADDA HEM NETPLAYEN GENOM ATT KLICKA HÄR

Relaterade länkar och information:
http://rifacrew.blogspot.com

Länka till detta inlägg?
Vill du länka till detta inlägg använd http://blog.whoa.nu/2010/01/09/ladda-hem-ri-fa-the-movies-vol-4/. Vi har tyvärr blivit tvungna att hindra direktlänkar till mp3/zip-filer pga. för höga kostnader för bandbredd.

Forumtråd: [Audio] Ri-Fa @ The Movies Vol. 4: Fyra Nyanser av Brunt. UTE NU!

Läs mer: