Nya videor med Henry Bowers och Schakephuloc

Henry BowersHenry Bowers, som vi lade upp en låt med så sent som häromdagen, släppte nyligen sitt nya album Escape From Juniper Hills. Under releasefesten den 1:a augusti premiärvisades den nya videon till låten Weather Forecast och nu har alstret även hittat vägen till youtube.

Videon spelades in under två slitsamma dagar i juli 2009 i en avlägsen timmerstuga mitt ute i skogen. Låten är skriven av Henry Bowers tillsammans med Rickard Jäverling och producerad av DJ Lo-kut. Den gästas av en mängd musiker, och trumpet, flygelhorn och melodika spelas av Henry själv.

Föredrar du att ladda hem videon framför att se den på nätet så kan du besöka henrybowers.com för downloadlänk!

Utöver Henry Bowers är även gruppen Schakephuloc aktuell med en ny video. Schakephuloc består av Prendel (som orsakade en del diskussion i våras med sin charmigt snabba rap) samt Doktor Död (som var aktuell här på Whoa bara för ett par veckor sedan i samband med sin veckans mp3 Självbetitlad). Passa på och kolla in videon Båten sätts i hamn här nedanför.

Forumtrådar:
[Video] Henry Bowers – Weather Forecast (Official Video)
[Video] Schakephuloc – Båten sätts i hamn

Läs mer: