Nicko Mack – Panik!

nickomack1Stefan Sturve eller Nicko Mack är 21 år gammal från Upplands Väsby. Han började runt 2003 tillsammans med andra väsbyrappare, bland andra Queff. Han ingår i Almost Good-klicken som har varit frekvent i Whoas audioforum och aktiv i många utav communityns battletävlingarna för ett par år sedan.

För tillfället jobbar Nicko på sitt projekt På allmän begäran som släpps inom en snar framtid. Veckans mp3 är producerad av Whiteph ifrån Märsta. Låten handlar mycket om att scenen har satt fel folk i fokus och glömt bort det mer rakframma tillvägagångssättet. Det ska vara mer än neonljus och matchande kläder, helt enkelt!

Direktlänk för nedladdning

Länka till detta inlägg?
Vill du länka till detta inlägg använd http://blog.whoa.nu/2009/07/21/nicko-mack-panik/. Vi har tyvärr blivit tvungna att hindra direktlänkar till våra mp3/zip-filer pga. för höga kostnader för bandbredd.

Relaterade länkar/information:
www.myspace.com/nickomcfish

Forumtråd: [Veckans MP3] Nicko Mack – Panik!

Läs mer: