Frispråkarn – Håll Mig Kvar [video]

Frispråkarn är en rappare från Sollentuna som har synts på den svenska hiphopscenen i flera års tid, utan att för den delen släppa något album. I slutet av 2007 fick hans låt Den Ena Dan E Den Andra Lik en hel del uppmärksamhet på bland annat Aftonbladet och i september 2008 dök även mixtapet Ensam Står Stark upp på ThatHype. Nu börjar även den riktiga fullängdaren att närma på sig och detta ser vi givetvis fram emot. Skivan kommer att heta Signerat Språkarn och släpps den 12 november.

Tills vidare får vi värma upp med artistens nya singel Håll Mig Kvar, som släpptes häromdan med tillhörande video. Låten gästas av sångaren Shy, som nog många känner igen för sin medverkan i Idol tidigare i år. Videon är regisserad och producerad av Fernando Illezca B. för Ferhango Production.

Frispråkarn på myspace: www.myspace.com/frisprakarn

Läs mer: