ThatHype intervjuar Stor

Häromveckan släppte Whoa en ny låt med Stor (från Masses kommande mixtape), vilken fick ett mycket positivt gensvar från lyssnarna och många fina kommentarer i den tillhörande diskussionstråden.

Det går inte att sticka under stol med att det trots allt är något stort med Stor. Ni som har hört låtarna med Vendetta (gruppen som han har tillsammans med M.Sakarias) och/eller 2007 års pärla till solomixtape Dikter Ifrån Bikten, vet precis vad jag menar.

Bra musik förtjänar att uppmärksammas helt enkelt, och denna inställning delas skönt nog av fler än oss där ute. Ett bra exempel är Internetsidan ThatHype, som bara för några dagar sedan publicerade en ingående och läsvärd intervju med artisten. På tiden säger vi, och passar samtidigt på att utfärda en hitvarning för hans kommande singel Stockholmsnatt (där ingen mindre än Adam Tensta gästar).

Stor är vad jag är, Störst är vad jag vill bli. Jag spelar för att vinna. Gör man inte det så kan man lika gärna skita i att spela.

Klicka här för att komma till intervjun!

Forumtråd: Intervju – Stor

Läs mer: