Snoop Dogg live i Sthlm ikväll

Klingar låtnamn som Gin and Juice, Who Am I (What’s My Name), Snoop’s Upside Ya Head, Lay Low, Beautiful, Drop It Like It’s Hot och Sexual Eruption bekant? Trodde väl det. Utifall att du inte visste det, så uppträder mannen bakom dessa och en mängd andra hiphopanthems i Stockholm ikväll. Det handlar givetvis om Snoop Dogg!

Ända sedan Dr Dre upptäckte Snoop (då under namnet Snoop Doggy Dogg) och plockade med honom på 1992 års idag klassiska singel Nuthin’ But A G Thang, har rapparen förblivit ett tungt och respekterat artistnamn världen över.

Dörrarna till Berns öppnas upp 19.30 och det sägs i detta nu att biljetter till spelningen fortfarande finns kvar. Är du sugen på att uppleva en livslevande hiphoplegend på scen, kan det alltså vara läge att lätta på plånboken. På köpet får du dessutom ett framträdande från svenske Lazee, som har fått uppdraget att inleda festen av ingen mindre än Snoop Dogg personligen.

För mer info besök: http://www.aeglive.se/artister/snoop-dogg.php

Forumtråd: 2/9 Snoop Dogg @ Berns

Läs mer: