J-Son – Jeep

J-Son (tidigare Jay-Json) är en rappare från Göteborg med ett gammalt förflutet i den idag upplösta gruppen Circle, där även Glaciuz och Flame ingick. Under de senaste årens lopp har han jobbat hårt med att finslipa sitt eget sound och nu på sistone har saker och ting börjat röra på sig. Med Same Blood Entertainment i ryggen medverkade han för inte länge sedan på bolagets EP Re-Birth, där samarbetet med Allyawan tog emot många hyllningar i våra forum, och nu väntar 24-åringens två första riktiga solosläpp.

Först ut blir mixtapet Smoke Mixtape, som släpps den 15/7 i samarbete med DJ Crona och The Swedish Mixtape Kartell. På det hörs kollaborationer med flera stora namn, såsom Adam Tensta, Lazee, Eboi, Glaciuz, Eldhee, Allyawan, Cake Boy och Pato Pooh, över produktioner från Wayne ”The Truth” Beckford, Step, Rune Rotter, Baby Supreme, Large Money, Troy Jamz, Filthy och Keione. I höst följer därefter debutalbumet Never Half Steppin, vars förstasingel Lookie Lookie redan har börjat få en del speltid runt om i Europa sedan premiärspelningen på Tysklands största hiphop/rnb-station Kiss FM i juni.

Veckans mp3, Jeep, släpps exklusivt hos oss på Whoa som en försmak på Smoke Mixtape. Låten är producerad av den 20-årige artisten/producenten Baby Supreme, som nyligen signade med Same Blood Entertainment.

[podcast]http://veckansmp3.whoa.nu/j-son_jeep-whoa.nu.mp3[/podcast]

Direktlänk för download

Hemsida: www.sameblood.com
Myspace: www.myspace.com/jsonsb

Forumtråd: Veckans MP3: J-Son – Jeep

Läs mer: