J-Son – Pretty Boy [video]

J-Son - Pretty BoyJ-Son (tidigare Jay-Json) är en rappare från Göteborg som det har snackats om på västkusten ett bra tag. Tidigare ingick han i den idag upplösta gruppen Circle med Glaciuz the Icy och Flame. Man har även kunnat höra honom på låtar som exempelvis Petters Eller? (remix nr 3), Bonjour med Lazee & Elji och Gladiators med C1, Glaciuz och Rico Won.

Idag satsar J-Son fullt ut på solokarriären, är signad till Same Blood Entertainment, och det verkar onekligen som att han har något stort på gång. I våras imponerade han på scenen när Chamillionaire gästade Sverige, förstasingeln Lookie Lookie var framgångsrik i somras (var bl.a. ”veckans smash hit” på NRJ) och nu har det blivit dags för singel nummer två att göra sitt.

Låten heter Pretty Boy, är producerad av Keione, och övertygar trots sitt amerikanska sound. Håll utkik efter det kommande albumet Never Half Steppin, som närmar sig med stormsteg!

Forumtråd: [Video] J-Son – Pretty Boy

Läs mer: