114 st hiphopsläpp i Netplay-arkivet

Masse - Gott & Blandat #2

Mellan 2002 och 2013 släppte vi massor av större släpp för gratis nedladdning på Whoa. Flera av dem betydde mycket för den svenska hiphopscenen. Nya, hungriga artister introducerade sig, redan etablerade akter befäste sin populära ställning och många grupper fick sina stora genombrott. Sammanlagt blev det till sist 114 stycken releaser under dessa år. En riktig musikskatt, som fortfarande ligger kvar online!

I Netplay-arkivet hittar du grym musik från Labyrint, Stor, Mohammed Ali, Stockholmssyndromet, Masse från The Salazar Brothers, DC Grimsta, Meta Four, Allyawan, Gubb, Houman Sebghati, Henry Bowers, Daltone, Pato PoohRi-Fa, Mofeta & Jerre, Trainspotters, Prop Dylan, Frispråkarn och många fler!

KLICKA HÄR FÖR ATT BESÖKA NETPLAY-ARKIVET

Läs mer: